Vær opmærksom på de aspekter af gaskromatografen under brug

I det faktiske arbejde er elektricitetsarbejdere undertiden nødt til at analysere og teste oliekromatografer, og de er nødt til at bruge gaskromatografer. Denne enhed kan have kvalitetskontrol, videnskabelig forskning, forurening påvisning og produktion af industrielle mellemprodukter og industriprodukter. Styring osv., Så det er meget populært blandt de fleste el-el-arbejdere. Da enheden er relativt sofistikeret, er der mange problemer, der skal tages hensyn til under brug af processen. Denne artikel giver dig en kort introduktion til gaskromatografen i brug. Vær opmærksom på disse aspekter.

1. Bærergas nr. 2 bruges hovedsageligt til kolonnefyldning, og bærergas nr. 1 bruges hovedsageligt til kapillarsøjle (kolonnefyldning kan også bruges). Når man arbejder som kapillarsøjle, skal den jævne strømningsventil åbnes helt, og strømningshastigheden for kapillarsøjlen justeres med en trykreguleringsventil for at sikre Split flow-justering, kapillarsøjlens strømning er konstant; bærergassen 1 bruges som søjle, reguleringsventilen åbnes alle, og den konstante strømningsventil bruges til at justere søjlestrømmen. Strømningshastigheden for membranrensningsgas er generelt 2 ~ 10 ml / min., Som kan måles ved hjælp af sæbefilmstrømningsmåler eller flydestrømsmåler ved udløbet.
2. Når man begynder at bruge FID, skal bærergassen og luften først udluftes, og derefter kan temperaturen reguleres. Når arbejdstemperaturen på detektoren ikke kan overstige 100 ℃, kan brint bruges som antændelse. Når FID-systemet lukker ned, skal brintbilen først slukkes, og derefter gennem nedlukning og temperaturstyringskontrol, når søjletemperaturen falder, slukkes derefter transportgas og luft. Hvis FID-temperaturen er markant lavere end 100 ℃, når FID-temperaturen er markant lavere end 100 ℃, bruges brintgas til at generere antændelse, eller temperaturen afkøles uden først at slukke, når strømmen er slukket. Patienten har ustabil baseline (17).
3. Når den kombineres med en standard FID-kapillarsøjle med lille diameter, kan kapillarsøjlen indsættes i dysehullet i kvartsens FID. Endefladetårnet 1 ~ 2 mm lidt lavere end dyseporten foretrækkes for at sikre den bedste effektivitet.
4. Når FID er antændt, vil spændingen efter antændelse være højere end den oprindelige værdi af virksomheden på grund af virkningen af ​​den indledende strøm, og den højere størrelse kan groft bedømme graden af ​​gasrensning og ældningen af ​​den kromatografiske søjle .
5. For at sikre en stabil baseline FID for høj følsomhed, bør gassen fjerne sporgas CH (carbonhydrid) urenheder; den stationære fase skal modnes fuldstændigt ved en temperatur, der er lidt lavere end den maksimale temperatur, hvorved mængden af ​​fikseringsmiddel og resterende opløsningsmiddel reduceres i basislinien Tab af effekten af ​​fikseringsmidlet; når man bruger et højtemperaturforgasningskammer, skal injektorens silikongummi være den første aldrende behandlingstemperatur og rensningsgasets åbning af membranen.
Gasskromatografen har stærke funktioner og kan udføre flere test på samme tid, og nøjagtigheden af ​​testresultaterne er relativt høj. Derfor er det meget populært blandt hovedparten af ​​elektricitetsarbejdere. Når du bruger det, skal du være opmærksom på ovenstående problemer. Driftsprocedurer til brug af udstyr.