Strømfrekvens uden partielle afladningstesttransformere bør være forholdsregler, før AC modstår spændingstest

1. Beregn om testudstyr og strømforsyningskapacitet opfylder testkravene. Kinas test transformer spændingsniveauer er: 5, 10, 25, 35, 50, 100, 150, 300kV, osv .; kapacitet niveauer er: 3, 5, 10, 25, 50, 100, 150, 200kVA og så videre. Når der er mange udstyr, og testtransformatoren har en lille kapacitet, kan testen udføres i partier. For eksempel kan skinnebjælken segmenteres og fasesepareret til testning.

 

2. Fjern de elektroniske kredsløbskomponenter, der er forbundet med det trykbestandige udstyr og andre udstyrskomponenter, som ikke kan modstå testspændingen, og pålideligt jordforbindelsen til det ydre hus og det ikke-testede udstyr af det testede udstyr.

 

3. Testtransformatoren skal tørres rent før brug. Kontroller, om olien i transformeren er tilstrækkelig. Det bør ikke være nok til at supplere den kvalificerede transformerolie. Efter at olien er injiceret, skal den være statisk nok tid til at fjerne luften inde i transformeren og kontrollere viklingsparene med 2500V megger. Isolationsmodstanden af yderkassen og jorden.

 

4. Før AC-resistens spændingstest udføres, skal der udføres forskellige ikke-destruktiva test, såsom måling af isolationsmodstand, absorptionsforhold, dielektrisk tabsvinkel tgδ, DC lækstrøm osv. Og omfattende analyse af testresultaterne, såsom opdagelsen af fugtig. I tilfælde af isolationsfejl skal trykprøven udføres efter eliminering for at undgå isolationsnedbrydning under AC-resistensspændingstesten, forstørre isolationsfejlene, forlænge inspektionstiden og øge vedligeholdelsesarbejdsbelastningen.

 

5. Testinstrumentet er korrekt forbundet, og forbindelsen mellem højspændingsudgangsdelen og testobjektet skal være pålidelig.