Transformer magtforholdene, polaritet og gruppe Prøvningsmetode og formål

Der er en polaritet forholdet mellem den primære side og den sekundære side af magt transformeren spolen. Hvis flere spoler eller flere transformere kombineres, er det nødvendigt at kende polaritet, inden de kan anvendes korrekt. For en to-coil power transformer, hvis potentiale induceret i det på ethvert øjeblik har samme retning, det siges at være den samme polaritet eller reduceret polaritet, ellers det er tilføjet polaritet. Power transformer tilslutning group er en af de vigtige parametre for power transformer, og er en vigtig forudsætning for parallel drift af power transformer. I mange tilfælde er måling påkrævet.

 

Første, formål og betydning af power transformer polaritet gruppe og spænding ratio test

Under betingelse af ubelastet drift af power transformer kaldes forholdet mellem spænding af højspændings-snoede til spændingen af lavspænding winding transformation forholdet mellem magt transformator:

K = U1/U2

Spændingen er beregnet efter netspændingen. Det er en vigtig performance indikator for power transformer. Formålet med måler transformer magtforholdene er:

1. sikre, at spænding forholdet mellem hver tap af viklingen inden for den tillades af teknologi;

2. check rigtigheden af snoede vender;

3. Bestem hvis haner og tap-skiftere af viklinger er tilsluttet korrekt.

 

Andet, power transformer polaritet gruppe og spænding ratio testmetode

1. metoden DC bestemmer polariteten af power transformer

Metoder til måling af polariteten af en power transformer vikling omfatter en jævnstrøm metode og en metode til vekselstrøm.

DC metode: Tilslut en tør batteri til højspænding terminal af power transformer, og Tilslut en milliampere meter eller microampere meter til den sekundære side af power transformer. Observere retning af nålen, når parameteren batteri er lukket under eksperimentet. Bestemme polaritet.

2. metoden DC bestemmer gruppe af transformere;

3. foranstaltning transformation forholdet med en Fuldautomatisk variabel forholdet gruppe tester.

 

For det tredje opmærksomhed spørgsmål og resultater analyse

1. Når metoden DC bestemmer polaritet, bør testprocessen gentages flere gange til at begå en falsk konklusion på grund af den hurtige sving i hænderne.

2. i gruppen måling for power transformer med store transformation ratio, vælge en højere spænding og et lille udvalg af DC millivoltmeter, mikro-ampere meter eller multimeter; Vælg en lavere spænding og mindre for transformer ratio. Et stort udvalg af millivoltmeters, mikroampere eller multimetre.

3. omdannelse i forhold af power transformer skal måles under hvert tryk. Når mere end én spole er aflyttet, det kan måles igen på alle tap stillinger i hver spole og den modsatte tap coil skal tilsluttes nominel hanen.

4. med enhedens belastning regulere skal den elektriske aktuator bruges til at ændre hanen.

5. hele måling proces skal betale særlig opmærksomhed på, at transformere A og en kan ikke vendes, ellers den høje spænding træder broen.

6. Når testen spændingen øges gradvist, voltmeter bør være slukket til fylde og magt skal være slukket for inspektion.