Forholdsregler ved brug af isoleringsdragter

Først og fremmest skal du sørge for at kontrollere beskyttelsesdragtens udseende for at se om der er brud eller brud, før du bruger den isolerede afskærmningstragt. Hvis det er, kan det ikke bruges.

For det andet er det nødvendigt at måle sikkerhedsbeskyttelsen af skærmen for at sikre effektiv blokering af strømmen og sikre testpersonalets sikkerhed. I henhold til de nationale bestemmelser er det nødvendigt at gennemføre modstandstest og afskærmning service effektivitet test på afskærmningen jakkesæt hver sjette måned. De specifikke krav er som følger:

Modstandstesten kan måles ved anvendelse af et skærmet modstandstestsæt. Instrumentet integrerer DC strømforsyning, voltmeter, ammeter og modstandsmåler. Det har fordelene ved lille størrelse, let vægt og høj nøjagtighed.

To testelektroder skal placeres på de to mest distale punkter på toppen eller bukserne, og modstanden mellem de distale ender af toppe eller bukser måles. Testpunkterne skal være 3 cm væk fra leddets kanter og shuntforbindelsen. Måle om modstanden mellem de 2 elektroder opfylder kravene i ovenstående tabel.

Afskærmningseffektivitetstesten kan udføres ved anvendelse af beskyttelsesdækslet afskærmningseffektivitetstest. Testanordningen består af fire dele, en strømfrekvensspændingsgenerator, en spændingsmåler, en trykelektrode, en modtagelektrode og lignende. Det har fordelene ved avanceret teknologi, rimeligt layout, bekvem drift, nøjagtig og pålidelig og praktisk vedligeholdelse.

Du skal måle toppen af brystet midt på forsiden og ryggen og midt på ryggen. Bukserne måles ved knæet. Den aritmetiske middelværdi af de målte 5 punkter af data er taget som afskærmningseffektivitetsværdien af hele sæt af afskærmningstøj, og afskærmningseffektiviteten af hele sæt af afskærmningstøj er ikke mindre end 30 dB.

4