Forholdsregler ved brug af primærstrømsinjektionssæt

primærstrømsindsprøjtningssæt er nødvendigt udstyr til debugging af elektrisk strøm i forskellige brancher i forskellige brancher. De bruges i kraftværker, transformatorstationer, produktionsanlæg til elektrisk udstyr, videnskabelige forskningslaboratorier og andre enheder. Den store strømgenerator har egenskaberne lille størrelse, let vægt, god ydeevne og praktisk brug og vedligeholdelse. primærstrøminjektionssæt er et nødvendigt udstyr til debugging af elektrisk strøm i forskellige brancher i forskellige brancher. Det bruges i kraftværker, transformatorstationer, produktionsanlæg til elektrisk udstyr, videnskabelige forskningslaboratorier og andre enheder. , Det har kendetegnene for lille størrelse, let vægt, god ydeevne, praktisk brug og vedligeholdelse. Kabelforbindelse.


Forholdsregler ved brug og vedligeholdelse af indsprøjtningssæt til primærstrøm

1. Når det ikke bruges i lang tid, skal du kontrollere hovedkredsløbets isolationsmodstand til jord med et 500V megohmmeter før brug.

2. Indgangsspændingen er i overensstemmelse med spændingsværdien (-220V, -380V) på typeskiltet, og værdiforskellen skal være ± 10%, og frekvensen er 50 HZ.

3. Den aktuelle switch er ikke tilladt at arbejde med belastning.

4. Drej håndhjulet jævnt og langsomt under drift for at undgå at beskadige regulatoren.

5. Arbejdstiden ved fuld belastning må ikke overstige 5 minutter, og den kontinuerlige arbejdstid skal være mindre end 2,5 minutter, men arbejdscyklussen skal være over 10 minutter.

6. Boosterets hus har en jordterminal. Det skal være godt jordforbundet under brug.