Sikkerhedsforanstaltninger for at forhindre lækage af SF6-afbrydere

1 regelmæssigt SF6 gaslækningsovervågningssystem for at sikre, at overvågningssystemet fungerer normalt.

2 ind i SF6-afbryderrummet skal ventileres i 15 minutter, samtidig skal man kontrollere SF6-gaslækage alarmsystem alarm overvågningssignal.

3 i henhold til inspektionsreglerne skal regelmæssig SF6-afbryder for at kontrollere det normale SF6-afbrydertryk være i området 0,5 ± 0,02Mpa, hvis SF6-gastrykket er uden for det specificerede område, skal det straks rapportere og underrette vedligeholdelsespersonalet at tjekke.

4 Når der blev fundet lækage af SF6-afbrydere, skal der åbnes indendørs ventilation, og straks henvende sig til vedligeholdelsespersonalet for at kontrollere, hvorvidt SF6-gaslækage er placeret, og årsagerne til lækage, lækage er ikke alvorligt ladet straks håndtere aftalen, den rigtige Strømafbrydningsbehandling skal gælde for strømforsyning.

5 Når SF6-afbryderen lavt lufttryk låse signal, skal straks afbryde strømafbryderens drift, kontakt reparation supplement SF6 gas, fyldt til det normale trykområde, ansøge om strømafbrydelser for at eliminere lækage.

6 Hvis SF6-afbryderens gastryk falder til den lave atmosfæriske tryklåsningsværdi, kan eftersynsmedarbejderen ikke supplere SF6-gasen. Brug andre afbrydere i serie til at afbryde strømafbryderen.

7 Hvis SF6-afbryderen eksploderer, skal man sørge for at håndtere ulykken ved indgang af kontakten for at forhindre SF6-gasforgiftningstiltag med gode gasmasker for at sikre personalsikkerheden.