Flere faktorer der påvirker bestemmelsen af kinematisk viskositet

1. Indersiden af smøreolien indeholder fugt. Virkningen af fugt på smøreolien er meget stor. Overdreven fugt vil medføre, at smøreolietilsætningen falder ned, ødelægger smøreoliestrukturen og forårsager ændringer i dens ydelse.

2, bobler. Effekten af bobler på smøreolien er hovedsageligt på oliefilmen, og boblerne vil ødelægge dannelsen af oliefilmen, hvilket resulterer i, at maskinen ikke bliver beskyttet af smøreolien og forårsager slitage. Og bobens opdrift påvirker strømningshastigheden af smøreolien.

3. Lodret situation. I løbet af eksperimentet er viskosimeterets lodrethed afgørende. Under lodrette forhold er det sikret, at smøreolien ikke udsættes for andre kræfter end tyngdekraften.

4, konstant temperatur badtemperatur. Et stort antal eksperimenter har vist, at badet med konstant temperatur har en stor indflydelse på de eksperimentelle resultater. Smøremidlets viskositet bliver mindre, da temperaturen stiger. Hvis temperaturen ændres, bliver de eksperimentelle data mindre, og effekten er indlysende. 粘度1301