Resumé af almindelige fejl i tørtypetransformatorer

1. Kerneisoleringsmodstanden mod jord er nul

Modstanden er nul, hvilket indikerer, at den faste forbindelse mellem metaller (kan skyldes burr, metaltråde osv.) Bringes ind i jernkernen af ​​malingen, og de to ender skabes mellem jernkernen og klemmen; isolering af foden er beskadiget, og jernkernen er forbundet til foden; en metalgenstand falder ned i lavspændingsspolen, hvilket får trækpladen til at forbindes til jernkernen;). Løsning: Brug ledningen til at nedtone kanalen mellem kernetrinnene i lavspændingsspolen, efter at du har bekræftet, at der ikke er nogen fremmed genstand, skal du kontrollere fodens isolering, hvis den stadig kan' t løses. Følgende metoder kan bruges: tilslut jordingsenden af ​​den elektriske svejsemaskine til jordforbindelsesstykket, og klik på bundfoden (strøm er ca. 250 A) med elektroden, og problemet kan løses med bare en klik.

2. Turen skifter funktionsfejl eller opfører sig unormalt

Begrænsningskontakten er en enhed, der beskytter operatøren, når transformatoren er i live. Hvis transformatoren er aktiveret, skal kontakten til grænsekontakten straks lukkes, når nogen af ​​skabsdørene åbnes, så alarmkredsløbet er tilsluttet og alarmen udløses.

3. Almindelige fejl, når termostaten kører

Når temperaturkontrollen er i drift, kan der være et fænomen, at der ikke er nogen over-temperaturalarm (eller ingen alarm, hvis temperaturen overstiger alarmen), og en tur, hvis temperaturen ikke er overskredet (eller ingen tur, når temperaturen er overskredet). På dette tidspunkt er det nødvendigt at kontrollere, om den indstillede temperaturværdi af termostaten er nøjagtig, og om temperaturmåleelementet er nøjagtigt placeret, efter at transformeren er stoppet. Hvis den er unøjagtig, skal du justere termostatens indstillingsværdi og placere termostatens måleelement. I andre tilfælde skal du kontakte firmaets' s kundeserviceafdeling for at løse.

4. Jernkernens isoleringsmodstand mod jorden reduceres

Dette fænomen er normalt forårsaget af fugt. Det er velkendt, at når isoleringsmaterialet er fugtigt, vil isolationsmodstanden mindskes. Løsning: Placer wolframjodlampen under lavspændingsspolen i 12 timers kontinuerlig bagning, inklusive jernkernen og højspændingsspolen. Så længe isoleringsmodstanden er lav på grund af fugt, øges isolationsmodstandsværdien tilsvarende.

5. Under overleveringstesten er der en udladningslyd, når arbejdsfrekvensen tåler spænding

Der er flere muligheder. Trækpladen er placeret ved spændingen på klemmen til udladning. Du kan bruge en bommert for at gøre en god indvirkning på klemmen og klemmen. Problemet kan løses; pudeens krybning, især højspændingsproduktet (35 kV) Dette fænomen er opstået, og isoleringen af ​​puden styrkes; højspændingsledningen er praktisk talt forbundet til forbindelsespunktet, eller isoleringsafstanden mellem hanepladen og hjørneforbindelsesrøret er kort, og der frembringes en afladningslyd. Forøg isoleringsafstanden, og spænd boltene igen for at løse problemet. Kontroller, om der er støvpartikler på den indvendige væg i højspændingsspolen. Når partiklerne absorberer fugt, kan isoleringen reduceres, og der kan opstå udladning.

6. Når kraftoverførslen påvirker, tømmes skallen og metrokortet

Det betyder, at ledningen mellem pladerne (aluminiumslegering) ikke er god nok, hvilket er en dårlig jordforbindelse. Metode: Brug

2500 MΩ-rysteapparatet bryder pladens isolering eller skraber malingsfilmen på hver forbindelsesdel af skallen og tilsluttes til jorden med kobbertråd.

7. Det vinklede tilslutningsrør er brændt.

Kontroller de sorte dele af højspændingsspolen nøje, skrab de mørkeste dele med en kniv eller jernstykke. Hvis kønrøg fjernes, og den røde malingsfarve lækker, er isoleringen i spolen ikke beskadiget, og spolen er for det meste god. Det vurderes, om spolen er kortsluttet ved at måle transformationsforholdet. Hvis transformationsforholdet er normalt, betyder det, at fejlen er forårsaget af en ekstern kortslutning, og hjørnerøret brændes.