Hovedårsagen til vakuumgraden fald i vakuumafbryder

1, påvirkningen af kontaktslaget, den aktuelle produktion af forskellige typer af 10kv vakuumafbryder lysbue slukekammer, kontaktoverflytning i henhold til reglerne er ca. 4 mm, åbningsafstanden på ca. 11 mm. Når du installerer eller reparerer vakuumafbryderen, skal det måles nøjagtigt i henhold til kravene til kontaktslag i produktinstallationsmanualen, juster bindestangen for at forhindre, at stødet overstiger, og vakuumafbryderen skal nøje kontrollere kredsløbets slag breaker under den årlige revision. Slag og kontaktåbningsafstand. I den faktiske drift er der ingen mangel på forkert justering af overtrækningen af effektbryderen, hvilket forårsager en ulykke med lysbue-brudskammerets brud og deformation af den ledende stang forårsaget af mekanisk påvirkning under lukningsprocessen af kredsløbet . Den aktuelle transformator-tester er en række effektive belastninger, der leveres specielt til test af strømtransformatorer. Det er et ideelt produkt til automatisk transformeringskalibrator-test af felttransformatorer.

2. Virkningen af afvisning, kontakterne i vakuumafbryderen er for det meste plane stumfugekonstruktioner, som uundgåeligt frembringer forskellige grader af rebound i åbnings- og lukningsoperationerne. Uanset om bounce rebound eller bounce rebound vil skade operationen: bælgen kan udsættes for tvungen vibrationer, hvilket kan forårsage revner, hvilket får lysbuen til at lække; når afbryderen er lukket, er kontakthastigheden for afbryderen større, og slagkraften i slutningen af handlingen er højere. Stor, der forårsager afvisning, kan forårsage deformation af kontakten og den ledende stang og endda revne; Vakuumafbryderen, der skærer kondensatorbanken, kan forårsage beskadigelse af kondensatoren, hvis der opstår en afvisning. Derfor har nogle vakuumafbryderproducenter bemærket skaden forårsaget af opsamlingen af vakuumafbrydere og introduceret den såkaldte ”bounceless” vakuumafbryder, som i høj grad reducerer den mekaniske påvirkning af afbryderen under åbningen og lukningen ved hjælp af af mekanisk buffering. .


3. Indflydelsen på lukkehastigheden for afbryderen, åbningen og lukkehastigheden af afbryderen spiller en bestemt rolle i lysbue-slukningen af vakuumafbryderen og bestemmer også levetiden for vakuumafbryderen. Derfor skal afbryderen måle lukkehastigheden inden idriftsættelse og kan finde nogle problemer i produktkvalitet og fejlfinding i tide. På den ene side forhindres åbningen og lukningens hastighed i at blive for stor, og den mekaniske kollision er intens, når kontakten til afbryderen er afsluttet, hvilket får lysbue-slukkekammeret til at generere mere alvorlig vibration.

4, påvirkningen af bufferen, bør omhyggeligt tjekke bufferslaget, bør der ikke være nogen deformationsskader eller kompressionsoverskridelse, skal du efterlade en buffermarginal. En del af den oliefyldte puffer skal kontrollere bufferens olieniveau regelmæssigt og påfylde olie i tide.

5. Indflydelsen af driftsmekanismens kapacitet, de almindelige driftsmekanismer for vakuumafbrydere er hovedsageligt CDlO-type, CDl7-type, VSl-type og driftsmekanismen ændret på basis af ovennævnte modeller for at tilpasse sig forskellige installationsrum. Nogle afbrydere er også udstyret med en "permanent magnetbetjeningsmekanisme". Ved konfigurering af forskellige typer betjeningsmekanismer under installation eller modifikation skal man være opmærksom på driftsafstanden til betjeningsoverføringsstangen. Hvis kapaciteten er for stor, vil det medføre alvorlig indflydelse på lysbue-slukkekammeret og forårsage beskadigelse af vakuumafbryderbælgen, der direkte påvirker vakuumet. Afbryderens levetid accelererer afbryderens vakuumreduktion.