Rollen af hver komponent i multimeteret

Multimeteret er en meter, der deler et meterhoved og integrerer et voltmeter, et ammeter og et ohmmeter. Og multimeteret består af tre kombinationer af målerhoved, måle- og overføringsskifte. Så hvad er disse tre komponenters rolle? De følgende små serier indfører specifikt rollen som komponenterne i multimeteret:

Overskrift: Det er et højfølsomt magneto-elektrisk DC-ammeter. Multimeterens ydeevne afhænger af målerens ydeevne. Sensorens følsomhed refererer til værdien af jævnstrømmen, som strømmer gennem målerhovedet, når målerpekeren afbøjes i fuld skala. Jo mindre værdi jo højere følsomheden af målerhovedet er. Jo større den interne modstand ved måling af spænding er, desto bedre er dens ydeevne. Der er fire kryds mærker på målerhovedet.

Deres funktioner er som følger: Den første (fra top til bund) er markeret med R eller Ω, hvilket angiver modstandsværdien, som læses, når overføringsbryderen er i ohm. Den anden linje er markeret med ∽ og VA, der angiver vekselstrøm, jævnspænding og jævnstrøm. Når overføringsafbryderen er i vekselstrøms-, jævnspændings- eller DC-strømblokken, og området er andet end AC 10V, læs denne skala. linje. Den tredje linje er markeret med 10V, hvilket indikerer vekselstrømspændingsværdien på 10V. Når overføringsafbryderen er i vekselstrøms- og jævnspændingsområdet, og området er 10V AC, læses linjen. Den fjerde bjælke er markeret med dB, der angiver lydniveauet.

Målekredsløb: Et målekreds er et kredsløb, der anvendes til at konvertere forskellige målte DC-strømme, der er egnet til måling af måleren. Den består af en modstand, en halvlederkomponent og et batteri.

Det kan ændre forskellige målte (såsom strøm, spænding, modstand osv.), Forskellige intervaller gennem en række behandlinger (som f.eks. Udbedring, shunt, spændingsdeling osv.) Til en vis mængde små strømstrømsmåler. Måleren måles.

Overføringsskifte: Funktionen er at vælge en række forskellige målelinier for at opfylde målekravene i forskellige typer og forskellige områder. Der er generelt to overførselsafbrydere, der hver er markeret med en anden gearposition og rækkevidde.

DC-strømfilen på multimeteret er et multimeter DC-ammeter. Den parallelle parallelle lukkede kredsløbsmodstand på målerhovedet kan udvide dens nuværende rækkevidde. DC-spændingsfilen til multimeteret er et multisort DC-voltmeter. Måleserien modstandsdeler kan udvide spændingsområdet. Spændingsdelerens modstande er forskellige, og de tilsvarende intervaller er forskellige.