Transformatoroliekromatografitestproces

1. Tag en vis mængde transformerolie ud
Forbered først en vis mængde transformerolie. Efter at farven på transformerolien er skiftet, ekstraheres en vis mængde transformerolie med et reagensglas eller en sprøjte og anbringes i en glasbeholder til brug.

2, adskil gas i transformatorolien
Reservetransformatorolien overføres til vakuumafgasningsindretningen, og arbejdsprincippet for at adskille gassen og væsken ved afgasningsindretningen bruges til at adskille de forskellige gasser og olieagtig væske opløst i transformatorolien til efterfølgende detekteringsarbejde. .

3 gennem identifikationstesten
Efter at gassen er adskilt fra transformatorolievæsken af udluftningsapparatet, indlæses de adskilte gasser i identifikatoren en efter en, og gasidentifikatorerne identificeres tilsvarende i overensstemmelse med den kemiske sammensætning og sammensætning af de forskellige gasser, og computeren ledes gennem computeren. Display-systemet oversætter sine relaterede egenskaber til elektroniske data til analyse.

4, fastlægge fejltypen
I henhold til identifikationen af den type gas, der er indeholdt i oliekvaliteten i transformeren af identifikatoren, kan den type fejl, der opstår inde i transformeren, bestemmes. Og rettidig tage effektive reparationsmidler til at reparere fejlen for at undgå større skader forårsaget af transformatorskader.