vedligeholdelsesmetode for transformatoroliefiltreringsmaskine

Først rettidige sorteringsfiltre

Det er velkendt, at oliefilteret er en rengøringsindretning til behandling af olier, såsom smøreolie, så maskinen er farvet med forskellige urenheder. Hvis disse urenheder er til stede og ikke kan sorteres i tide, vil de forårsage noget slid på maskinens indvendige dele. Derfor skal vedligeholdelsespersonalet rettidigt rense filteret på enheden for at holde interiøret rent.

For det andet regelmæssig udskiftning af filteret

Det filterelement, der tjener som hovedfiltereffekten, kan siges at være en meget vigtig del af oliefiltret. Under filtreringsprocessen akkumuleres alle slags urenheder, der adsorberes af filterelementet, i det indre rum, og filterelementets effektivitet vil reduceres kraftigt i fremtiden. Derfor skal vedligeholdelsespersonalet med jævne mellemrum udskifte det nye filterelement.

For det tredje, se reparation til tiden

Ud over at kræve ekstra opmærksomhed og opmærksomhed på filterkomponenterne under vedligeholdelse af oliefilteret, er andre komponenter såsom trykksystemer og kontrolsystemkomponenter også nødvendige for at udføre de nødvendige inspektioner og reparationer til tiden. Denne type arbejde inkluderer, men er ikke begrænset af, at støve delene, se og håndtere isolering af delene og lignende.

Generelt er kunder med behov, efter at have opsummeret pris / ydelsesforholdet for oliefilteret og købt produkter af høj kvalitet, der er stadig mange driftsmæssige krav til at arrangere, for eksempel specielt personale til at udføre meget vigtige rutinemæssige oliefiltervedligeholdelsesoperationer. Vedligeholdelse kan opdeles i tre aspekter, nemlig rettidig rengøring af urenheder på filteret og rettidig udskiftning af nye filterelementer, ud over rettidig inspektion af driften af hver konstruktionsdel.