Typiske transformer delvis decharge fejl type

Under påvirkning af spænding, en ikke-gennemtrængende udledning af luftmellemrummet, kaldes olie film eller dirigent kant inde i isolerende strukturen nu delvis decharge.

Delvis decharge er en form for lav-energi decharge i begyndelsen. Når sådan udtømning opstår inde i transformeren, er situationen mere kompliceret. Ifølge forskellige isolering medium, kan delvis decharge opdeles i delvis udledning af bobler og delvis udtømning af olie; Ifølge isolering del er der huller i fast isolering, elektrode tips, olie vinkel huller, olie huller i olie og isolering pap og delvis udledninger i olie langs solid isolering overflader.

(1) årsager til delvis decharge

1) når der er bobler i olie eller der er huller eller hulrum i solid isolerende materiale, feltstyrke af gassen er høj på grund af den lille dielektricitetskonstant af gas, men Trykstyrken er lavere end prisen på olie og papir. Materialet er tilbøjelige til at forårsage decharge først i luftmellemrummet.

2) påvirkning af ydre miljømæssige forhold. Hvis oliebehandling ikke er helt sænkes, er luftbobler fældet i olie, osv., som vil forårsage decharge.

 

(2) Karakteristik af gas genereret af decharge

Den gas, der er genereret af decharge varierer afhængigt af decharge energi. For eksempel når decharge energitæthed er under 10-9C, den samlede kulbrinter er generelt ikke højt, den vigtigste komponent er brint, efterfulgt af metan, brint konti for 80-90% af det samlede beløb af brint kulbrinter; Når decharge energitæthed er 108-107' C på samme tid, hydrogengas reduceres tilsvarende, og acetylen er til stede, men andelen af acetylen i den samlede kulbrinter er ofte decharge mindre end 2%, som er den vigtigste indikator, delvis er forskellig fra andre decharge fænomener.

Med udviklingen af transformer fejl diagnose teknologi er mennesker i stigende grad opmærksom på, at delvise afslutning er den egentlige årsag til mange økologiske isolering materielle fejl og ulykker af transformers. Derfor, denne teknologi har været hurtigt udviklet, og forskellige metoder til måling og test udstyr er dukket op. Offline måling.