Under hvilke omstændigheder vil en gaskromatograf blive brugt?

I det daglige arbejde hører jeg ofte gaskromatografen. Dette instrument er vidt brugt i mange brancher, så hvornår vil gaskromatografen blive brugt? Gasskromatograf er en computerstyret multi-purpose højtydende seriekromatograf. Bruges hovedsageligt til kvalitetskontrol, videnskabelig forskning, forureningskontrol, produktionskontrol af industrielle produktionsmellemprodukter og industriprodukter.


Før du bruger gaskromatografen, skal du åbne alle glasportene i titreringscellen og rengøre titreringscellen, tørrerøret og tætningsstikket med vand. Efter rengøring tørres det i en ovn ved ca. 80 ° C og afkøles derefter i et naturligt miljø. Bemærk, at katodekammerets materiale og måleelektroden ikke kan rengøres med vand. Det kan rengøres i tide med organiske opløsningsmidler som acetone og methanol og derefter tørres med en hårtørrer. Ved rengøring skal du være opmærksom på ikke at rengøre elektrodeledningen, ellers kan det let forårsage fejl, der påvirker målesystemet under styringen af ​​måleprøvebehandlingsprocessen.

Når operationen er afsluttet, omrøres forsigtigt prøveindløbet. Separat derefter måleelektroden, katodeelektrodekammeret, et katodekammer med et tørrerør, injektionsprop, tætningspropsslibemund, ensartet belagt med et lag vakuumfedt, undtagen katodekammeret og tørrerøret uden et forseglet rør , andre De monteres på de tilsvarende dele og drejes let for at danne en bedre tætning.

Brug en tragt (skal være renere og tør) til at injicere ca. 100-120 ml reagenser i anodekammeret gennem den forseglede port, og brug derefter en tragt til at indsprøjte kemiske reagenser i katodekammeret. Væskeniveauet i katodekammeret og anodekammeret skal stort set være det samme. . Når driften af ​​ovenstående data er afsluttet, skal du installere tørrerøret og tætningspluggen og dreje forsigtigt for at kontrollere det for at få det til en bedre tætning. Målearbejdselektroden og elektrodekoblingsstikket under elektrolyseprocessen kan indsættes i GG-kvoten; måling GG-quot; og" elektrolyse" stikkontakter.

For start-stop switch elektrolysestrøm eller omrøring, kan du klikke på" electrolysis" og" omrøring af" knapper. Klik på" Start" for at vise" Titration" status, kan prøven indsprøjtes gennem prøveinjektionsporten, instrumentet titreres automatisk. Efter titreringen vises den målte vandindholdsværdi, og måleresultatet udskrives. For at ændre formlen kan du klikke på" Indstillinger" -knappen for at åbne indstillingsmenuets grænseflade. I denne grænseflade kan du oprette beregningsformler, testregistre, printere og forsinkelser. Du kan justere omrøringshastigheden for titreringsomrører. Skub skyderen til venstre for at sænke omrøringshastigheden.