Variabel frekvens serie resonant test system komponenter

Der er fire komponenter i resonans testsystemet med variabel frekvensserie, som er fire komponenter: variabel frekvens strømforsyning, excitationstransformator, kapacitiv spændingsdeler og højspændingsreaktor.

For det første strømforsyning med variabel frekvens: industriel strøm og elspænding er 220V og 380V, frekvensen er 50hz, frekvensomformerseriens resonans strømforsyning justerer strømmen af disse to strømme til strømmen, således at spændingen og strømmen kontinuerligt kan justeres og har de fire funktioner ud over dette kan integreres i fire funktioner: drift, beskyttelse, kontrol og overvågning.

For det andet har excitationstransformeren: samme funktion som transformeren, rollen er at øge udgangsspændingen af den variable frekvens strømforsyning i resonanskredsløbet, og kan også indstille mængden af spændingsændring i henhold til forsøgsprocessen. Derudover kan højtrykket og det lave tryk isoleres, hvilket gør det muligt for testen og produktionen at foregå på en ordnet måde.

For det tredje kan højspændingsreaktoren: for at forbedre spændingsbølgeformen i inverter-serieresonansystemet, forbedre kraftfaktoren i hele systemet. Samtidig er det også en vigtig bestanddel af resonansvirkningen med den kapacitive testprøve.

Fjerde. Spændingsdeler: Denne komponent spiller også en meget vigtig rolle i hele frekvensseriens resonanssystem. Hovedfunktionen er at måle højeste værdi af højspænding og lav spænding på regulatoren. Det er netop på grund af eksistensen af spændingsdeleren, at test- og produktionsprocessen kan laves. Bliv sikker og gennemsigtig.

1