Hvilke faktorer har filterfilter ikke rent?

Én: vakuumoliefilterolie er ikke kvalificeret
Isolerende olier skal passere filtrering med høj præcision for at nå høje isoleringsværdier, og de fleste vakuumoliefiltre kræver meget mere urenheder.

To: viskositeten af olien
Olien med høj viskositet kan ikke passere gennem den fine filterskærm i vakuumoliefiltret. Opvaskens nøjagtighed kan filtreres ud. Hvis imidlertid præcisionsfilteret bruges til at understrege rengøringsgraden af olien, vil driftsomkostningerne for vakuumoliefilteret blive tilføjet. Da filterelementet ofte er blokeret, er det nødvendigt at rengøre eller endda udskifte filterelementet.

Tre: øg eller mindsk det aksiale tryk
Forøg det aksiale tryk på vakuumoliefilteret, så olien kan passere gennem filteret hurtigere, men det vil ofte knuse filteret.

Fire: oliefilterhul blokering
Krav til vakuumoliefilter rengøres ofte for at holde maskinen ren. Forbindelsesboltene på motoren og beslaget på vakuumoliefilteret skal ses ofte for at forhindre løsring. Smørolie skal altid påføres trykskruemøtrikken.

Fem: kontrol af oliekapacitet
Vakuumoliefiltret betjenes i henhold til oliefilterets kapacitet. Efter at filterolien er filtreret 2 til 3 gange, åbnes oliedysen, og olieprøven udtages, indtil testen er stoppet.

Seks: for mange olieetiketter

Når du arbejder på vakuumoliefilteret, skal du være opmærksom på oliemærket. Hvis der er for meget olie i oliepanden, skal du åbne olie returventilen, tømme olien i olie pan og lukke olie returventilen.