Hvad er de farer, der skyldes olieskumning af oliefilteret?

Skumdannelsen af oliefiltersmøreolie skyldes hovedsageligt de let skummende ingredienser såsom overfladeaktive stoffer i oliefilterets smøreolie. På nuværende tidspunkt er der ingen ikke-skummende produkt i oliefilter smøreolie markedet, kun produkter med hurtig skumning Den hastighed, hvormed skum af oliefilter smøreolie forsvinder bestemmes af olien selv. De største farer forårsaget af skumdannelse af oliefilteret smøreolie er som følger:

1. En stor mængde stabilt skum vil øge mængden af smøreolien i oliefilteret, og olien vil let flyde fra olietanken.

2. Oliepumpens effektivitet falder, energiforbruget stiger, og ydeevnen forringes. Skummet i olien vil øge kompressibiliteten af oliefilter smøremiddel og reducere olietrykket. For eksempel, hydraulikolie overførsler arbejde ved statisk tryk, når skum er genereret i olien, vil olietrykket i systemet blive reduceret, hvilket ødelægger funktionen af overførsel arbejde i systemet.

3. Ødelæg oliefilteroliens normale smøretilstand, og skub mekanisk slitage.

4. Forøg kontaktområdet mellem olien af oliefilteret og luften, kølekapaciteten af olien af oliefilteret vil falde, temperaturen af olien vil stige unormalt, og oxidation og forringelse af olien af oliefilteret vil accelerere. Sagde, at det er særligt alvorligt.

5. Når smøreolien i oliefilteret med bobler komprimeres, vil den genererede energi påvirke metaloverfladen og forårsage kavitation på metaloverfladen, når boblerne brister under højt tryk. Nogle forbrændingsmotor olielejer har denne form for kavitation.