Hvad er farerne ved kondensatorstrømmen af 6-35kV neutralt punkt uafrundet system?

1. Den bue jordforbindelse overspænding, når systemet er periodisk jordet

Når der forekommer periodisk jordforbindelse i systemet, er trefaset linjes kapacitans til jorden asymmetrisk, og den kapacitive strøm strømmer ind i jordforbindelsespunktet. På grund af den intermitterende jordforbindelse, buedannelse fænomen opstår kontinuerligt under grundstødning forandring. Hvis kondensatorstrømmen, der strømmer gennem jordforbindelsespunktet, er stor, øges lysbueintensiteten også, og lysbuen ved jordforbindelsespunktet må ikke slukkes af sig selv. Den medfølgende bue jordforbindelse Overspændingen kan nå 3 til 5 gange eller højere af fasespændingen, og nogle gange er varigheden meget lang, hvilket i alvorlig grad truer systemets sikre drift. Eksistensen af denne form for situation ofte forårsager det svage led i elnettet, der skal nedbrydes, og selv udvikler sig til en fase-til-fase kortslutning. Den bue jordforbindelse overspænding kan også forårsage eksplosion af magt udstyr såsom kabler og overspændingsafbrydere, og afbrænding af transformerstation afbryder kabinetter. El-udstyr og elkunder forårsager betydelige tab.

2. Effekten af termisk strøm og stigningen i spændingen i grundstødet nettet

Jo større strøm, jo længere den nuværende vedligeholdelsestid, jo mere fremtrædende den termiske effekt af jordpunktet. Især i bydistributionsnettet bruges et stort antal kabler til strømforsyning. Kablerne er begrænset af varmeafledningsforhold. Den termiske effekt af jordforbindelse punkt er meget indlysende for sin termiske skader og aldring.

3. Den skade af omstrejfende strøm i jorden nettet

Når der opstår en enfaset jordfejl i kulminens strømforsyningssystem, udgør den kapacitive strøm, der strømmer gennem jordpunktet, en omstrejfende strøm i jorden. de genererede små gnister kan antænde brændbare stoffer såsom gas- og kulstøv og er periodisk jordforbundet. Jordforbindelse bue dannet af spændingen kan også forårsage gas og kul støv eksplosion, og konsekvenserne er utænkelige.

4. Ferromagnetic resonans overspænding

Når der opstår en enfaset jordfejl i distributionsnettet, stiger den relative jordspænding, hvilket kan forårsage mætning af kernen i spændingstransformeren (i det følgende benævnt TV) i systemet, hvilket resulterer i en mindre impedans og en ændring i systemets induktion. Når parametrene for tv'et i systemet og systemets kapacitans til jorden ser ud til at matche, kan det medføre, at systemets ferromagnetiske resonansoverfører, brænde tv'et og andet strømudstyr, hvilket gør systemet ude af stand til at fungere sikkert.