Hvad er de mulige årsager til ukvalificerede isolering af elektrisk udstyr under Withstand spænding test?

De mulige årsager til ukvalificerede isolering af elektrisk udstyr under pres test omfatter:

(1) isolering ydeevne forringes. Hvis fugt ind i transformatorolie, fugt i fast isolering, ældning af isolering, osv. Marginale ydeevne kan blive forringet og kan mislykkes under modstå spænding test.

(2) den testmetode og spænding målemetode er forkert. For eksempel i transformer test, de uafprøvede viklinger er ikke kortsluttet grundstødning, ikke-testede viklinger kan decharge til jorden og fejlbedømme som ukvalificerede. For eksempel, når du tester en stor kapacitet prøve, er det stadig målt i lav spænding side. Mængden af spænding, på grund af virkningen af stigningen i kapacitans, rent faktisk anvendes til objektet test spænding overstiger test spænding, forårsager testen stykke til opdeling og fejlbedømme som fejlbehæftet.

(3) de atmosfæriske forhold, der påvirker isoleringsevne betragtes ikke korrekt. På grund af lufttryk decharge temperatur og luftfugtighed at gnist spænding opdeling spænding har en vis indflydelse, hvis du ikke mener, at disse faktorer kan føre til udstyr fiasko konklusioner