Hvad er kravene til kapacitansspændingsdeler i serie resonans test sæt?

Kapacitansafvigelsen for den kapacitive spændingsdelere må ikke overstige ± 5 af den nominelle værdi, og forholdet mellem totrins kapacitansværdien må ikke være større end 1. 02 gange af de to nominelle kapacitansværdier.

Kapacitansspændingsdeler kapacitans temperatur koefficient

1) Kondensatorens temperaturkoefficient for spændingsdeleren bør ikke være større end plus eller minus 5 × l0-4K;

2) Afvigelsen i spændingsdelingsforholdet forårsaget af høj- og lavspændingskondensatorens temperaturkoefficienter bør ikke være større end 1 / 2 0 af nøjagtighedsniveaugrænsen

Isolationsniveauet for den kapacitive spændingsdelere, spændingsdeleren skal være i stand til at modstå 1. 2 gange den nominelle spænding i 1 minut uden flashover eller nedbrydning Kondensator spændingsdelers udladningsevne fordeler skal bære rollen som nominel spændingsafladestrøm og må ikke beskadiges. Kapacitansspændingsdelingsfrekvenskoefficient Kapacitansdeleren er inden for driftsfrekvensområdet, og forholdet mellem det maksimale frekvensdelingsforhold og minimumsfrekvensdelingsforholdet må ikke være større end 1. 005.

Konsolpræstationskrav, knapper og indikatorer skal opfylde kravene i GB / T 11920. Kontrol og beskyttelse skal være pålidelig og effektiv, og alle instruktioner skal være korrekte og pålidelige. Måleren til tuninginstruktioner skal bruge instrumenter af nul-type, og tuninginstruktionerne skal være følsomme, nøjagtige og pålidelige.