Hvad er kontakt modstand?

1. Hvad er kontakt modstand? Kontakt modstanden er den ekstra modstand, der opstår, når den statisk kontakt og den bevægelige kontakt kontakt med hinanden.
2. Hvad er delene af effektafbryderen kontakt modstand? Fra de dynamiske og statiske kontakt dele af sammentrækning modstand og overflade modstand af to dele.
3, circuit breaker kontakt modstand fiasko grunde?
(1) kontakt burns når bryde en stor kortslutte strøm.
(2) grund af fattige justeringen af mekanismen, slagtilfælde er ændret, og når overtravel er alvorligt ukvalificerede, ændrer kontakt trykket eller kontaktområde.
(3) efter idriftsættelse og installation af afbryderknappen, er effektafbryderen ikke blevet sat i drift i lang tid, således at overflader af de bevægelige og statisk kontakter er oxideret og kontakt overflade modstanden stiger.
(4) langsigtet drift deformerer foråret og reducerer kontakt trykket.
(5) mekanisk slitage forårsaget af langsigtet drift af den mekaniske del.
(6) for lave olie circuit breaker, kan det også være sure på grund af svigt af isolerende olie og syre værdi til etch overfladen af kontakten. Eller flydende urenheder i olie, på grund af bryde kortslutning nuværende mellem de bevægelige og statisk kontakter. De resterende partikler kulstofholdigt materiale og metalpulver øge den kontakte modstand.
4. faktorer, der påvirker den kontakte modstand?
(1) materialeegenskaber: resistivitet, hårdhed, kemiske egenskaber, mekanisk styrke og resistivitet af metal forbindelser.
(2) kontakt form: peg kontakt, line kontakt, overflade kontakt.
(3) kontakt overflade betingelser: når den kontakt overflade danner en oxid film (med undtagelse af sølv), oxid film har langt større modstand end metal, selv.
(4) kontakt trykket.
(5) ruhed af overfladen, kontakt.