Hvad er strømkvalitet?

Hvad er strømkvalitet?

Strømkvalitet, strengt taget, de vigtigste indikatorer for strømkvalitet måling spænding, frekvens og bølgeform. I en generel forstand betyder det kvalitetsforsyning, herunder spændingskvalitet, strømkvalitet, strømforsyningskvalitet og strømkvalitet. Strømkvalitetsproblemer kan defineres som spændings-, strøm- eller frekvensafvigelser, der resulterer i defekt eller uanvendeligt elektrisk udstyr, herunder frekvensafvigelse, spændingsafvigelse, spændingsfluktuationer og flimmer, ubalancerede tre faser, forbigående eller forbigående spænding, Waveform distortion (harmonisk), spænding Sag, Interrupt, Ramp og Supply Continuity.
Et ideelt strømforsyningssystem skal have en konstant frekvens (50 Hz) og sinusformet bølgeform, med et forudbestemt spændingsniveau (nominel spænding) til brugerens strøm. I et trefaset vekselstrømssystem skal spændingen og strømmen for hver fase være lige i størrelse og 120 grader ud af fase med hinanden. Symmetrisk tilstand. Da systemkomponenterne (generatorer, transformatorer, linjer osv.) Ikke er ideelle lineære eller symmetriske, indlæser forskellige karakterer og tilfældige ændringer kombineret med de ufuldkomne midler til styring og drift af operationen, ekstern interferens og en række fejl og Andre grunde: Denne ideelle tilstand eksisterer ikke i praksis, og som følge heraf har en række problemer i netoperation, elektrisk udstyr og elproduktion ført til begrebet Power Quality.
I generel forstand henviser strømkvaliteten til højkvalitets strømforsyning. Men hidtil er der en anden forståelse af de tekniske implikationer af strømkvalitet. Dette skyldes til dels de forskellige perspektiver, folk ser på. For eksempel kan strømvirksomheder simpelthen overveje strømkvaliteten som spænding (afvigelse) og frekvens (afvigelse) Af passet og med statistikker, der viser, at 9% af strømsystemets strøm er i overensstemmelse med kvalitetskravene. strømbrugere kan generelt ses som kvaliteten af ​​strøm til at indlæse normal strømforsyning; og udstyrsfabrikanter, som har kvalificeret strømkvalitet, refererer til Power-egenskaber fuldt ud opfylder behovene ved det normale design af elektriske udstyrsbehov, men i virkeligheden kan forskellige producenter og forskellige enheder på strømegenskaberne være langt fra kravene. På den anden side er kendskabet til strømkvalitet også begrænset af niveauet af udvikling af elsystemet, især ydeevne og struktur af elbelastningen