Hvad er transformatorens mikrovandindhold?

1. Tilstanden for let vand i transformatorolien. Under transport, opbevaring og brug af transformeren kan transformeren trænge ind fra ydersiden, eller olien i sig selv oxiderer til at producere vand. Det genererede vand findes i følgende tilstande: For det første gratis vand. Det andet er, at ekstremt fine partikler er opløselige i vand. Den tredje er at fremme aldringen af ​​de isolerende fibre. Molekylerne i de isolerende fibre er glukose (C6H12O6) molekyler. Når vandet kommer ind i fibermolekylerne, reduceres dens tyngdekraft, hvilket fremmer dets hydrolyse til lavmolekylære stoffer og reducerer den mekaniske styrke og polymerisationsgraden af ​​fibrene.

2. Indholdet af mikrovand i transformatorisolationsolie er også en parameter, der bestemmer kvaliteten af ​​transformerisolering. Transformator on-line intelligent diagnostisk udstyr kan automatisk indsamle og analysere indholdet af mikrovand i olien og udlede årsagen til fejlen og levere løsninger, der giver brugerne mulighed for at løse de skjulte farer i transformeren i tide til at forhindre ulykker.

3. For transformatorolie vil fugt beskadige isoleringsegenskaberne for transformerolie og udgøre en skjult fare for sikkerheden ved el-udstyr, så det er meget meningsfuldt at konstant registrere sporfugtigheden i transformatorolien.