Hvad er princippet i serie excitation test transformer?

Forskellen mellem serien excitation test transformer og den fælles test transformer er, at mere end to test transformere er forbundet i serie til at udføre magt test. Det er mere fleksibelt at teste mere end to testtransformere i serie end en enkelt testtransformer. Dette skyldes, at spændingsniveauet er højt eller lavt, på grund af stigningen i testtransformeren, kan det spændingsniveau, der kræves til prøvningen, vælges mere fleksibelt. Så hvad er princippet om serie excitation test transformer? Denne artikel introducerer dig.

Princippet i serie excitation test transformer er: bortset fra højspænding primære test transformer, excitation vikling er viklet i serie i højspænding snoede. Parametrene for denne gruppe af viklinger er i overensstemmelse med den primære vikling af den senere testtransformer. Strøm leveres til den primære vikling af den første fase test transformer gennem den intelligente konsol. Vær opmærksom på, at den første fase højspænding snoede og skallen skal jordet, og derefter den første ende side er forbundet med højspænding ende og skallen af den anden fase test transformer, og derefter excitation magt anden fase lavspænding vikling leveres gennem den første fase serie excitation hanen. På denne måde er højspændingen i anden fase test transformer udgangsspændingen i den første fase og den anden fase I henhold til dette princip kan testtransformeren føjes til tredje fase.

På grund af princippet om serie excitation test transformer, det har flere fordele end enkelt test transformer, såsom fleksibel kombination og praktisk step-up. For eksempel kan det bruges i kombination med udgangsspænding flere gange højere end en enkelt test transformer ved hjælp af serietilslutning, eller det kan også adskilles i flere sæt enkelt test transformer til separat brug. Derfor er serien excitation test transformer mere praktisk i magt test. Dens lette vægt, nem transport og andre fordele er også meget populære hos elarbejdere!