Hvad er rollen som SF6-densitetsrelæ-kalibrator?

SF6-tæthedsrelækalibratorens vigtigste funktion er at overvåge ændringen af ​​SF6-gastætheden i SF6-omskifterlegemet under drift for at tilvejebringe data for at bestemme, om driften af ​​SF6-omskifteren er sikker for den elektriske effekttester. Testeren måler hovedsageligt ved SF6 gastæthed relæ alarmværdi, blokeringsværdi, alarmreturværdi, blokerende returværdi og andre data for at bestemme SF6-switchens sikkerhed. Det kan ses, at ydeevnen af ​​SF6-densitetsrelækalibratoren direkte påvirker driftssikkerheden for SF6-kontakten.


Det forstås, at på grund af den sjældne handling, vil SF6-gastæthedsrelæet, der kører på stedet, ofte opleve fleksibel handling og dårlig kontakt efter et tidsrum, og der vil være dårlig kompensationsydelse. Ofte er det let at forårsage funktionsfejl i SF6-densitet. Derfor fastsætter "forsigtighedsprøvningsforskrifter for el-udstyr", at: Enheder, der bruger SF6-omskiftere, skal periodisk kontrollere SF6-gastæthedsrelæet. Set fra en sikker anvendelse af elektrisk udstyr er det nødvendigt at udføre regelmæssige inspektioner af højspændingselektronik.


SF6 densitetsrelæ kalibrator er et relativt intelligent kalibreringsinstrument. Det er netop fordi kalibratoren bruger en højpræcisionstrykføler og en højhastigheds A / D-konverter, kombineret med en 32-bit højtydende mikroprocessor, den kan udføre ydelsesverifikation på forskellige SF6-gastæthedsrelæer. Trykværdien ved den aktuelle temperatur, når SF6-switch-signalet aktiveres, gør testen mere nøjagtig og mere stabil. Desuden gør instrumentet elektronisk digital intelligent behandling af instrumentet automatisk mulighed for at konvertere enhver omgivende temperatur til standardtrykket ved 20 ° C. Denne tester er et meget praktisk og pålideligt valg for strømforsyningsafdelingen! Derudover har instrumentet også udskrivnings-, opbevarings- og U-diskoverførselsfunktioner, mens det automatisk identificerer fejl under testen. Det forbedrer arbejdseffektiviteten for kraftarbejdere i strømforsyningsafdelingen, reducerer potentielle sikkerhedsrisici og afspejler også egenskaberne ved intelligente instrumenter.