Hvilke tests kan afbryderens dynamiske karakteristiske analysator udføre

Afbryderen er også kendt som højspændingsafbryderen. Inden den forlader fabrikken og tages i brug, skal den testes for at afgøre, om afbryderen stadig kan fungere normalt, og om ydelsen kan opfylde kravene. Derfor kræves en dynamisk karakteristisk analysator til afbryder. Hvilke tests kan udstyret hovedsagelig udføre? Denne artikel giver dig en kort introduktion.

Afbryderens dynamiske karakteristiske analysator bruges hovedsageligt til at teste afbryderens' s åbning og lukningstid, samme periode og samme periode. Det har en meget bred vifte af applikationer i kraftindustrien. Værten er en industriel computer. Superstærk anti-interferens teknologi evne, test i 500KV understation, kan let bestå testen og nøjagtigt kontrollere målingen. Siemens-grafitkontaktomskiftersystemtesten kan mere nøjagtigt analysere og teste den dynamiske modstandsbølgeform, tid og synkronisering af 3 eller 6 brud på grafitkontaktomskifteren. Universel universel hastighedsføler, lineær kørselsføler, rotationssensor, installation er ekstremt enkel, praktisk og enkel. Omskiftningshandlingen kan udføres ad gangen, og alle disse data og tilsvarende bølgeformer kan opnås for at forbedre egenskaberne for det switchmekaniske produkt og påvirke testkravene.

Den er velegnet til produktion af alle typer husholdnings- og SF6-afbrydere, elektriske GIS-kombinationer, vakuumafbrydere og mekaniske egenskaber af testolier til afbrydere. Værten 1000 kan gemme gruppeattraktioner, transaktionstestresultater og realtidsursenhed til arkivering og lagring af testdato og -tid. U kan bruges til direkte overførsel af datalagringsdiske. Hovedenheden har en stor skærm, bredt temperaturområde, LCD-baggrundsbelysning, og alle data vises på kort over Kina, elektronisk LCD-kontrastjustering, strøm og hukommelse. Kinesisk menu, nem at bruge, hurtig indbygget printer til udskrivning af alle data og kort.