Hvorfor modstår isolationsstøvler spændingstest

Isolationsstøvler (handsker) trykresistente enheder er designet og produceret af vores firma i henhold til testtekniske specifikationer for forskellige isolationsstøvler (handsker) og i overensstemmelse med vores studerendes udtalelser. Produktdesignet vedtager en fuldautomatisk spændingsforøgelse (reduktion) spænding, som automatisk læser lækstrømmen for hver testartikel. Hele undervisningsprocessen styres for at afslutte det automatiske arbejde. Modelltestundersøgelsesdata udskrives automatisk, hvilket effektivt løser uregelmæssigheder i fortiden. Teststyringsmetoden forenkler procedurerne i forbindelse med systemtest og forbedrer udviklingshastigheden for analytisk test. Mere pålidelig identifikation af lækstrøm, strømfrekvens modstå spænding og andre parametre for isolerende støvler (handsker). Det garanterer testmedarbejdernes sikkerhed og er et ideelt netværksudstyr til isolerede støvler (handsker). Dets vigtigste funktionelle egenskaber: Det kan bestå testen af ​​tre par isolerende støvler (handsker) på samme tid og kan læse lækstrømmen for hver enkelt og nøjagtigt beregne de isolerende støvler (handsker) med en ikke-kvalificeret vurderingsevne; bunden af ​​strukturen er udstyret med hjul, som kan bruges og flyttes efter ønske.
Sådan bruges instrumentet:
1. Inden brug skal du injicere vandresistens i vandet (vandmodstanden er tom, når du forlader fabrikken, intet vand er fyldt, nedsænk elektrodetanken), installer den vandfyldte vandmodstand på den mobile understøtning, og indsæt derefter de to ender af elektrodestavens understøtning i den isolerende understøtning og vandmodstand.
2. Tankvand (synker ned to tredjedele af det hele), testvand, indersiden af ​​isoleringsstøvlerne (handsker) fyldt med vand, og i samme højde skal der være 90 mm over overfladen på delen og sikre at overfladen på delen er ren og tør, og sæt derefter højspændingselektroden på isoleringsstøvlerne (handskerne) over de gode klemmer på isoleringsstøvlerne (handskerne) og isoleringsstøvlerne (handskerne).
3. Test af isolationsstøvler (handsker) er forbundet til jordnetværket gennem jordforbindelsesterminalen på køretøjet. Betjeningsboksen til isolationsskoens (handsker) jordforbindelse er også forbundet til jordnetværket og adskiller sig fra den relevante test og brugen af ​​jordforbindelsesterminalen på køretøjet ved samme kontakt. Jordnet opstår på stedet.
4. Kontroller, om den samlede strømforsyning er i overensstemmelse med input-strømforsyningen (~ 220V50Hz), og tilslut betjeningsboksen til testbænken med to kabler, der leveres af betjeningsboksen.
Isolationsstøvler modstår spændingstestanordning er relativt enkel at bruge, og dens funktion er relativt enkel. Det bruges hovedsageligt til at fremstille isolationsstøvler og handsker modstå spændingstest. Alle har brug for at mestre det.