Hvorfor gør batteriet intern resistens test

Hvorfor gør batteriet intern resistens test

Som det internationalt accepterede mest effektive batteri kan den bedst mulige måling af ydeevneparametre, intern modstand afspejle batteriets ydeevneindikatorer som graden af ​​forringelse, kapacitetsstatus, og disse indikatorer er spænding, strøm, temperatur og andre driftsparametre kan ikke være reflekteret.

Fire primære batterisvigtstilstande: (vandtab, negativ pladehærdning, positiv pladekorrosion og termisk runaway direkte påvirkning af batterikapaciteten mindskes, den interne modstand steget) er hovedårsagen til, at batteriets indre modstand forøges.

Da batterikapaciteten falder, øges batteriets indre modstand. Jo større batteriets kapacitet er, desto mindre er den interne modstand det afspejler. På samme tid øges batteriets indre modstand også betydeligt, når batterierne forringes. Derfor er batteriets indre modstand og dens kapacitet tæt forbundet: Batteristyrken er en vigtig indikator for nedbrydning af batteriernes ydeevne.

Ifølge forskningsresultaterne fra den internationale telekommunikationskraftkonference, hvis den interne modstand af batteriet overstiger 25% af den normale værdi, er kapaciteten reduceret til ca. 80% af dens nominelle kapacitet. Hvis batteriets indre modstand overstiger 50% af den normale værdi, skal batterikapaciteten reducere til under 80% af den nominelle kapacitet, og det skal ændres hurtigt.

Batteri i det meste af scenen er brugen af ​​serier, præstationsstatus for et enkelt batteri har direkte indflydelse på batteriets ydeevne. Samtidig kan forældede batterier i en batteripakke forringe nedbrydningen af ​​andre batterier i serie med dem. Overvågningen af ​​enkeltbatteri er derfor at beskytte batterikapacitetsstatus og de nødvendige livsbetingelser.

Ved at teste den interne modstand af enkeltbatteriet i batteripakken, kan ydeevnen for hvert enkelt batteri i batteripakken nøjes med greb. På samme tid for at sikre stabiliteten af ​​batteristrømforsyningen og forlænge batterilevetiden er stor betydning.