Hvorfor højspændingstest transformer forårsager kortslutning?

Hvorfor højspændingstest transformer forårsager kortslutning?

Højspændingstesttransformator teststedstest har ofte problemer med fremkomsten af ​​situationen, og den mest almindelige fejl er dannelsen af ​​jernkernekortkort, dannelsen af ​​kernekortkredsløbet er:

(1) Det ledende suspenderede stof i transformeren danner en ledende bro under virkningen af ​​det elektromagnetiske felt, således at hjertet og tankvæggen eller bunden af ​​tanken er kortsluttet.

(2) at skabe en transformer eller jernkern reparation, kvaliteten af ​​de valgte siliciumproblemer. Såsom uslebne silicium-ikke-smurt, koldvalsede siliciumbelagte isolerende maling spredt, vil isoleringsfilmen af ​​varmvalset siliciumoxid dårlig vedhæftning falde. Flere byer i dannelsen af ​​kortslutning mellem filmen danner en flerpunktsforbindelse.

(3) Transformertank og radiator Under byggeprocessen er svejseslagge og anden likvidation ikke færdig, i lang proces med stærk oliecirkulation og gradvist bragt ud af olieflowet, kerne og tankvæg kortsluttet.

(4) kerneforarbejdningsteknologi er ikke hensigtsmæssig. Som erstatning af planter, skåret i frigivelsen af ​​krydsfinergas, mappen af ​​grove ikke-metalliske partikler eller hårde ikke-metalliske partikler, var det laminerede tryk engang et lille hul, den anden væg er en lille bump, efter stakken vil ødelæg belægningen for at danne en kortslutning mellem arkene.

(5) stablingsfejl. Stackingskoefficienten er for stor, så trykket er for stort, ødelagt isolationen mellem film.

(6) drifts- og vedligeholdelsesfejl. Transformer permanent super-navneplade Kvantitativ brug af arkisolering ældning; normal patrulje og detektion er ikke nok, så kernedelen af ​​den store overophedning, isolering mellem stykker af skader, der danner en flerpunktsforbindelse. Desuden blev transformatoren i færd med at bygge eller overbygge, ståltrådbørste, ledning af wire og brydning af stor ikke-metallisk ledning i det elektromagnetiske felts rolle rejst for at danne kerne- og tankbunden kortsluttet.

(7) Transformervand, således at bunden af ​​jernkernisoleringspuden ved kerne- eller skrueisoleringen beskadiges, hvilket fører til et kraftigt fald i kerneisolering, dannelsen af ​​multi-core jordforbindelse.