Arc Proof Clothes Arc Preventive Coveralls

Produktdetaljer

Arc Proof Clothes Arc Preventive Coveralls

Ⅰ. Arc Proof Clothes Arc Preventive Coveralls Anvendelse:
Arc tøj til magt og sociale virksomheder, fuldtids- eller deltidsansatte dagligt arbejde med magt, potentielt lysmiljø (men med farlige kemikalier, gas, nuklear stråling og andre særlige omstændigheder gælder ikke brugen af slid) , Bue eksplosionen undslippe iført.
Arc klæder med flammehæmmende, varmeisolering, anti-statiske funktion, ikke på grund af vand fører til fejl eller forringelse. Når anti-bue tøjet engang udsættes for en flamme eller varm bue, vil den interne højstyrke med lavt forlængelse kuglebestandige fibre automatisk hurtig ekspansion, så tykkere stof og tætheden bliver høj og danner en beskyttende barriere på menneskekroppen.
Det kan løse det langvarige sikkerhedsproblem i operatørens effekt effektivt, kemiske og andre industrier, hvilket i høj grad reducerer sandsynligheden for at bære skader på operatøren.
Ⅱ. Arc Proof Clothes Arc Preventive Coveralls Introduktion:
Kategori:
Anti-bue tøj i to kategorier: den ene er anti-bue operativ tøj (lang frakke type), den ene er anti-bue overall (c stramme jakker og bukser type).
Arbejdsbeklædning (lang kappetype): Ved elektrisk brug til brug, henviser beskyttelsesklasse ATPV≥10cal / cm2 (ATPV til værdien af buebestandige standarder, det samme nedenfor). Denne type er det bedste valg af personlige værnemidler, de indvendige lagknapper, udenfor dækket med placket, giver dobbelt beskyttelse.
Arcallsalter (tre tætte jakker og buksetyper): Brug som dagligdagsoveraller, anti-bue-beskyttelsesklasse ATPV≥5cal / cm2. Lynlås placket er det bedste valg til specielle arbejdsbeskyttelsesbeklædning, dobbeltklædeforing inde i lynlås både spiller en beskyttende effekt, men også for at forhindre friktion med krops lynlås, udenfor dækket med placket, giver yderligere dobbelt beskyttelse.
Arc tøj stilarter videnskabelig og rimelig struktur design, gør kontakt med ydersiden hudbeskyttelse energi optimering.
Iført krav
Den skal bruges sammen med andet anti-arcing udstyr, som f.eks. Anti-arc hood, isolerede sko og andet udstyr.
Når bågen kommer ind i miljøet, skal du sørge for at bære anti-arc tøj og andet tilhørende udstyr, er ikke fri til at være bar, udsat hud.
Når en undtagelse opstår, skal vi straks fra scenen og undgå direkte kontakt med flammen.
Farve:
Hovedfarve: marineblå, orange, marineblå, kan tilpasses efter kundens krav.
Arc produkt er egnet til single jacket stil: 5cal 9.1cal 15.5c enkeltbukser gælder: 5cal 9.1cal 15.5cal.
Ⅲ. Arc Proof Clothes Arc Preventive Coveralls Egenskaber og fordele:
Funktioner:
1. Permanent bue: Råfiber selv har flammehæmmende egenskaber, vil ikke vaske flere gange, hvilket efterlader den beskyttende præstation nedbrydning.
2. Varmen tændes ikke og fortsætter med at brænde, smelte dråber.
3. Temperaturen, når temperaturdeformationen og andre fysiske ændringer ikke vil forekomme.
4. Høj rivestyrke, slidstyrke, dimensionsstabilitet, let at bryde;
Fordele:
Handiness: Andre end permanente brandhæmmende materialer importerede tøj bør være lette og rangere højere.
Åndbar, fugtgennemtrængelighed: Arc stof sammensætning indeholder naturlig plante fiber, iført mere behagelig.
Permanent anti-statisk.
Sundhed og Miljøbeskyttelse.
IV. Arc Proof Clothes Arc Preventive Coveralls Bemærkninger:
(1) Vask:
I tilfælde af vådt og tørret så hurtigt som muligt efter behov, hvis der skal vaskes så hurtigt som muligt efter pletten, pletfjernelse og tør, prøv at bruge neutralt rengøringsmiddel, vask ikke med andre tøj.
(2) opbevaring:
Skal ikke samles med ætsende materialer, skal opbevares tørt og ventileret sted, væk fra væggen og gulvprodukterne 200 mm.

Undersøgelse

Du kan også lide