Bærbar HV Fiberglass Højspænding FRP Bremse Trækstang 500kv

Bærbar HV Fiberglass Højspænding FRP Bremse Trækstang 500kv
Produktdetaljer

Bærbar HV Fiberglass Højspænding FRP Bremse Trækstang 500kv

Fiberglass HV Bremse Trækstang.

Denne Fiberglass HV Brake Pullrod er velegnet til højspændingsudkobling. De er fremstillet af epoxyharpiks, superlys, højspænding, høj styrke. Længden og sektionerne kan laves afhængigt af din anmodning.

 

Fiberglass HV Bremse Trækstang er udstyret med en universal spline ende og hot stick probe. Derudover leveres de Telescopic Hot Sticks med standardfunktionen til tiplås. Operatøren kan simpelthen låse endeafsnittet i anden til sidste sektion, hvis det er nødvendigt for at opnå maksimal bøjnings- / trækstyrke fra den udvidede pind for at åbne / lukke stædigt udstyr. Husk, når du bruger spidslåsfunktionen, vil operatøren miste ca. 5 fods forlænget rækkevidde.

 

Fiberglass HV Bremse Trækstang er den nyeste generation af glasfiber hotstick for at komme ind på det elektriske marked. Pinden er blevet konstrueret, så der er tilføjet yderligere glasfiber, hvor den højeste styrke er påkrævet og fjernet, hvor det ikke er nødvendigt. Resultatet er en teleskopstang, som er i stand til at modstå de strengeste linjevirkninger og stadig giver det allerbedste i letvægten til portablility. Ydersiden tekstur giver en positiv gribeoverflade selv under våde forhold. Alle betjeningsknapper er CNC bearbejdet af meget højstyrke og vandtæt konstrueret fast polymerstang for at give maksimal mekanisk styrke.

10kv 3m / 4m med 3 sektioner 1,5 kg / 1,78 kg
35KV 4,5m med 3 sektioner 2,16 kg
110KV 5m med sektioner 2,4 kg
220kV 6m med 4 sektioner 2,84 kg
500kV 8m med 4 sektioner 4 kg

Hot Tags: bærbar hv fiberglas højspænding frp bremse pull-rod 500kv, lavet i Kina, producenter, rabat, billig
Undersøgelse

You Might Also Like