1500 omg.omdr./min. Power Genset Diesel Generator Set 80KW Til oliefilter

1500 omg.omdr./min. Power Genset Diesel Generator Set 80KW Til oliefilter
Produktdetaljer

1500rpm magt genset diesel generator sæt 80KW for oliefilter

I. Oversigt

Denne manual er udarbejdet, så brugerne kan få en kort forståelse af enhedens struktur, ydeevne, brug og vedligeholdelse. Der henvises til de respektive brugsanvisninger, der er vedlagt enheden, for at få detaljerede instruktioner om brug og pleje af alle elementer i dieselmotor, generator og kontrolpanel.

På grund af løbende optimering og forbedring af produktion og produkter forbeholder vi os ret til at forbedre produkter5 tekniske præstationer og specifikationer uden forudgående varsel. Brugeren skal derfor være forsigtig med, at indholdet i denne vejledning kan være lidt forskelligt fra produktet. Vi håber inderligt, at brugerne kan afspejle alle problemer, der findes i deres brug og feedback deres dyrebare forslag til forbedringer, for at vi kan forbedre produktkvaliteten løbende og tjene brugerne bedre.

Kapitel II. Enhedens vigtigste tekniske præstationer & brugsbetingelser

1. Enhedens vigtigste tekniske ydeevne

(1) Strømforsyningstype: A.C.

(2) Nominel rotationshastighed: 1.500/1.800 omdr./min. (3.000/3.600 omdr./min.)

(3) Nominel frekvens: 50/60Hz

(4) Nominel spænding: linjespænding 400V, fasespænding 230V

(5) Effektfaktor: cos。 = 0,8 (forsinkelse)

(6) Fasenummer: 3-faset og 4-lednings

(7) Køletilstand: åben vandcirkulationskøling eller tvungen lukket vandcirkulation via ventilator og vandkasse.

2.Omgivende forhold for brug af enheden

1) Højde:<>

(2) Omgivelsestemperatur: ± 5°C~+40°C;

(3) Relativ luftfugtighed:< 60%="" (20="">

(4) Intet ledende støv eller ætsende gas, der kan ødelægge metal og isolering;

5) Ingen eksplosionsfare Ingen rysten eller bump;

3.Betingelser for normal brug af enheden

(1) Brug ren diesel. Normalt anvendes indenlandsk produceret let diesel #0 kvalitet. Den type frostvæske diesel, der skal anvendes, afhænger af den lokale temperatur. Før brug bør diesel gennemgå en lang afregnings- eller filtreringsproces for at eliminere mekaniske urenheder. Olietanken skal være stor nok, og er typisk forpligtet til at gemme det nødvendige brændstof til 8-timers arbejde. Olietankens laveste position må ikke være 1 m lavere end midten af brændstoftilspændingspumpen. Olietanken må ikke være i nærheden af udluftningsrør eller elektrisk udstyr.

(2) Anvendelsen af motorolie skal opfylde de relevante krav: For enheden med en drejehastighed på 1.500 omdrejninger af motoren skal der anvendes dieselmotorolie ved højhastighedstog. for enheden med motorens drejehastighed inden for 1.500 omdr./min. foretrækkes ovennævnte motor Alternativt kan indenlandsk produceret 15w-40CD eller #HC-14 dieselmotorolie anvendes i stedet. Brug ren motorolie. Undgå diesel eller vand i at komme i motorolie. Brug ikke anden kvalitet motorolie på samme tid.

(3) Det rene antirust og frostvæskekølemiddel skal anvendes. Brug ikke godt vand eller underjordisk vand (hårdt vand), fordi sådant vand indeholder en masse mineralske stoffer, som er nemme at pels op i dieselmotoren til at påvirke køleeffekter. Brug aldrig havvand eller saltvand for at undgå saltkvart i dieselmotoren under høj temperatur.

(4) Når dieselmotoren arbejder under den omgivende temperatur under 0°C, skal kølevæsken forhindres i at fryse op for at beskytte visse dele mod revner. Derfor, når dieselmotor uden frostvæske er færdig med at køre, skal kølemidlerne i hver del udledes; for enheden med det lukkede kølesystem i cirkulation kan der vælges et passende frostvæskekølemiddel til brug i henhold til den lokale laveste temperatur.

4.Udendørs brug af enheden

(1) Når enheden arbejder udendørs, bør der opstilles et regnskur for at beskytte enheden mod solskin eller regn.

(2) Udgangskablerne skal være ryddelige, sikre og pålidelige, men kan ikke trækkes tilfældigt for at sikre operatørernes sikkerhed.

(3) Isoleringen af enhedens udgangskabler skal være over 2M Q (målt med 500VM Q meter). Ellers må enheden ikke arbejde.

5.Indendørs brug af enheden

(1) Afstanden fra den lukkede køleenheds vandtank til luftudgangen i væggen må ikke være større end 1 m, mens afstanden fra en anden kant til væggen ikke må være mindre end 1 m.

(2) Når to eller flere enheder er installeret i et rum, bør afstanden mellem to enheder ikke være mindre end 2m.

(3) Der bør være gode ventilationsforhold indendørs for at sikre konvektion af varm og kold luft.

(4) Afstanden mellem den cirkulerende vandpool og den åbne køleenhed afhænger af enhedens effekt. For enheden under 200 kW må afstanden ikke overstige 5 m, og vandbassinets kapacitet må ikke være mindre end 4m3. vandoverfladen skal være højere end motorens vandudgang i mellemtiden skal der anvendes sprøjtning af køle- eller køletank (se Påsatte fig. 1).

6.Udgangseffekt

(1) Når omgivelsestemperaturen er 40°C, højden er 1000 m, og den relative luftfugtighed er 60 %, kan enheden fortsætte med at køre kontinuerligt ved den nominelle effekt.

(2) Hvis ovennævnte omgivende forhold i (1) overskrides, skal enhedens udgangseffekt korrigeres. Dieselmotorens udgangseffekt korrigeres som angivet i punkt 4, og generatorens udgangseffekt korrigeres i henhold til GB755-81 w Grundlæggende tekniske krav til motor".

(3) Når enheden arbejder i en højde af ikke højere end 1.500 m og den omgivende temperatur på ikke højere end 38 °C, er det tilladt at køre ved 100% af den nominelle effekt.

(4) Dieselmotoren får den nominelle effekt ved den omgivende temperatur på 38°C, og brændstofsystemet behøver ikke at justere, så længe enheden ikke løber over overbelastning. Når højden overstiger 2.250 m, skal strømmen reduceres med 4% for hver 300 m højere; når omgivelsestemperaturen overstiger 38 °C, skal strømmen reduceres med 2 % for hver 11 °C højere. tilsvarende skal brændstofsystemet justeres for at reducere brændstoftil levering, og enhedens effekt vil også falde.

7.Otte elektriske præstationsmål for spænding og frekvens af enheden er som følger:

Spænding

Frekvens

Stabil reguleringshastighed (%)

Øjeblikkelig reguleringshastighed (%)

Restitutionstid (sek.)

Udsvingshastighed

Stabil reguleringshastighed (%)

Øjeblikkelig reguleringshastighed (%)

Opsving

Tidspunkt

(Sek.)

Udsving

Vurder

±2,5

20-15

6

1

0~5

Justerbar

±10

5

1

Bemærk:(1) Når enheden er under 0~25 % af den nominelle belastning, må udsvingshastigheden for dens spænding og frekvens være 0,5 større end de tal, der er angivet i tabellen.

(2)Ved beregningen af stabil spændingsregulerende hastighed skifter spændingen fra kold til varm tilstand; varm tilstand betyder den tilstand, at enheden kører kontinuerligt under den nominelle tilstand.


Hot Tags: 1500rpm magt genset diesel generator sæt 80kw for oliefilter, lavet i Kina, producenter, rabat, billige
Undersøgelse

You Might Also Like