Antiwear-smøremiddeladditiver Anti-slidagenter

Antiwear-smøremiddeladditiver Anti-slidagenter
Produktdetaljer

Antiwear-smøremiddeladditiver Anti-slidagenter

Det grundlæggende princip for bjergguden

Mount Gods stærke antislidmiddel er sammensat af en række komponenter. Det er let at danne et gennemtrængningslag og en kemisk reaktionsfilm på overfladen af ​​friktionsparemetallet for at modstå friktion og slid forårsaget af direkte kontakt med friktionsparemetallet under grænsesmøringsbetingelser. Forbedre kvaliteten af ​​smøringen og reducer en række bivirkninger forårsaget af friktion. Mount Gods stærke antislidmiddel indeholder nano-materialer, der diffunderer og spredes på metaloverfladen i sig selv for at danne et diffusionslag og et permeabelt lag. Under den øjeblikkelige høje temperatur (flashtemperatur) og højt tryk genereret af friktion, forskellige gitterdefekter og behandling af metaloverfladen Defekt overfladebehandling og ændrer strukturen og formen på metaloverfladelaget og danner endelig et hårdt og glat metal anti -tøjslag sammen med friktionsparmetallet og derved overvinde en række bivirkninger forårsaget af friktion, idet man opnår forlængelse af udstyrets levetid og forlænger smøringsoliens levetid, energibesparelse, friktionsvarmereduktion, støjreduktion, vibrationsreduktion og andre formål.

Motor, ventilator, vandpumpe, kompressor

Mount God har forbedret smøringen af ​​forskellige rullende og glidelejer markant og har funktionerne energibesparelse, køling, støj og vibrationsreduktion. Tilsætningsforhold: Fedt tilsættes ved 6% -9% efter vægt, og smøreolie tilsættes ved 3% -6% af kapaciteten.

Reducer

Under reduktionsdriften er der rullende friktion og glidende friktion i gearingsprocessen. I tilfælde af høj temperatur, vand og anden forurening vil der opstå alvorligt slid. Brug af Mount God kan forbedre smøringen af ​​gearet fuldstændigt. Energibesparelse, køling, reducering af støj og vibrationer og andre funktioner. Tilsætningsforhold: Fedt er ikke mere end 3 vægt%, og smøreolie tilsættes ved 2% af kapaciteten.


Jeg har brug for opmærksomhed

1. Mount God kan ikke bruges til dele, der skal bruge friktion til at fungere, såsom transportbånd, bremseklodser og friktionstrin kontinuerligt variable transmissioner.
2. Mount God kan ikke bruges til glidekontrolsystem eller mikrobevægende glidesystem.
3. For hurtige resultater kan doseringen af ​​Mount God øges passende.
4. Mount God har en lille indvirkning på smøremidlets flydende temperatur ved lave temperaturer. Brug smøremidler af høj kvalitet, når du bruger det i et koldt miljø. Til
5. Bilen bruger Mount God for første gang. Oliefilterelementet skal udskiftes en gang ca. 1500 kilometer. (Fordi Mount God kan fjerne kulstofaflejringer og tandkød på topstykket), så den første olieskift er særlig snavset.
Vigtigste fysiske og kemiske indikatorer for Mount Gods stærke antislidmiddel:

II.Reference dosering

Dette produkt er velegnet til forbrændingsmotorolie, gearolie, anti-slid hydraulikolie, fedt, metalskærende olie, metaldannende smøremiddel, motorolie osv. Det kan også bruges som andre antislidemidler og ekstreme antioxidanter. Den specifikke stigning er som følger:

Alle slags smøremidler

Plus dosis

Slibende olie

(GG lt; 3%)

Gearolie til køretøjer

2.0%~2.5%

Motorolie

1.0%~1.5%

Anti-slid hydraulikolie

0.3%~0.5%

Industriel gearolie

1.2%~1.8%

Gasmotorolie

1.0%~1.6%

Methylalkohol benzinmotorolie

0.6%~0.8%

Ekstremtryksturbineolie

0.5%~0.8%

Fedt

2.0%

Motorcykelolie

2.0%~3.0%

III Forholdsregler ved opbevaring, transport og brug

1. Transport, opbevaring, leveringsaccept og oliejustering skal udføres i henhold til SH / T0164-standarden

2.Det skal opbevares i et tørt, ventileret lager under 45 ℃, forseglet og holdes væk fra direkte sollys, og blandingstemperaturen bør ikke overstige 75 ℃;

3.Dette produkt er ikke-brandfarligt og ikke-eksplosivt, Ingen korrosion, det samme som almindelige olieprodukter med hensyn til sikkerhed, miljøbeskyttelse, brug osv. Uden særlig beskyttelse;

4. Der er tre slags emballage: 100 g plastflaske, 25 kg plasttromle og 200 kg galvaniseret jerntromle.

Vigtigste fysiske og kemiske indeks for Mount Gods stærke antislidmiddel:

Pilotprojekter

Teststandard

Data og konklusion

Ydre

Visuel inspektion

Lysegul klæbrig

Chroma

ASTMD1500

﹤2

Densitet, g / ml @ 20 ℃

GB4472

1.268

Kinematisk viskositet , cSt, @ 40 ℃

ASTMD445

171.4
10.6

Flammepunkt, COC , ℃

ASTMD92

220

Hæld punkt, ℃

ASTMD97

-12

Fugt, mg


ASTM6304

Uden

Test af kobberstykke, 50 ℃ , 3h

ASTMD130

1a

Fire-ball test, maksimal bidbelastning uden kort PB, NSinterbelastning PD, N

ASTMD2783

1200
>7846


Hot Tags: anti-slid smøremiddel additiver anti slid agenter, fremstillet i Kina, producenter, rabat, billig
Undersøgelse

You Might Also Like