Automatisk kompensationskapacitetsinduktansmåler til kondensator

Automatisk kompensationskapacitetsinduktansmåler til kondensator
Produktdetaljer

Automatisk måling af induktans for kompensationskapacitet

Oversigt

Kondensator for reaktiv effektkompensation er et vigtigt udstyr til at tilfredsstille den reaktive effektbalance i elsystemet. I de senere år har problemet med reaktiv effekt fået generel opmærksomhed fra den elektriske industri, og et stort antal kompensationsanordninger for reaktiv effekt er sat i drift i distributionsnetværket. Strømforsyning kræver realtidsbalance mellem aktiv og reaktiv effekt i systemet. Derfor skal den reaktive effektkompensationsindretning opfylde kravene til automatisk sporing og realtidskompensation, hvilket uundgåeligt kræver hyppig omskiftning og skift af kondensatorbanker med reaktiv effekt. Omskiftningsoperationen af ​​kondensatorbanken vil producere overstrøms- og overspændingsstød, hvilket vil beskadige kondensatoren. For at sikre udstyrets pålidelighed, tidlig påvisning af kondensatordefekter og undgå udvidelse af fejl kræves regelmæssig inspektion. I marken er kondensatorer alle forbundet parallelt i grupper. Den traditionelle metode er at fjerne kondensatorbussen og derefter måle med en gammeldags kondensatormåler. Da kondensatorbanken består af snesevis til hundreder af små kondensatorer, er det nødvendigt at afbryde ledningerne for at måle kapacitansen. Mængden er stor, og hyppig fjernelse af ledningerne vil medføre, at skruerne glider eller ikke strammer, hvilket efterlader en sikkerhedsrisiko, og det er også let at forårsage sekundær skade på kondensatoren. Derfor er det meget ønskeligt at have et testinstrument, der kan måle kapacitansen for hver lille kondensator uden at fjerne ledningerne, reducere byrden for vedligeholdelsespersonale, forbedre effektiviteten af ​​vedligeholdelsesarbejdet og forbedre sikkerheden ved distributionsnetdriften.

I lyset af den aktuelle situation på stedet udviklede vores firma endelig denne type instrument, der bruger den nye testmetode til at måle. Instrumentet kan måle de enkelte kondensatorer i en gruppe af parallelle kondensatorer uden at afbryde ledningerne ved hjælp af avancerede måleprincipper og fireterminalteknologi, som nøjagtigt kan måle og have god testgenoprettelighed; i tråd med SJ-255-10300 kapacitansmåleinstrument National standard. Samtidig kan den også måle induktansen af ​​forskellige reaktorer. Instrumentet har praktisk ledningsføring og enkel betjening, hvilket reducerer vedligeholdelsespersonalets arbejdsbyrde, forbedrer effektiviteten af ​​test på stedet og giver sikkerhed for den normale drift af elnettet.


Teknisk data

1. Testspænding: AC 25V ± 10%, 50Hz

AC 1,25V ± 10%, 50Hz 25VA

2. Måleområde og nøjagtighed:

Målbart kapacitansområde: 0,1uF ~ 6800uF ± (aflæsning 1% +0,01uF)

Målbart induktansområde: 50uH ~ 20H ± (aflæsning 3% +0.05uH)

Målbart strømområde: 5mA ~ 20A ± (aflæsning 3% +0.05mA)

Målbart modstandsområde: 20mΩ ~ 20kΩ ± (aflæsning 3% +0.1mΩ)


Betingelser for anvendelse

Miljøtemperatur: -20 ℃ ~ 40 ℃

Miljøfugtighed: ≤85% RF

Strømforsyning: AC220V ± 10% , 50 ± 1Hz


Hot Tags: automatisk kompensation kapacitans induktans tester til kondensator, fremstillet i Kina, producenter, rabat, billig
Undersøgelse

Du kan også lide