Computerstyret 50KN Universal Trækstyrke testmaskine

Computerstyret 50KN Universal Trækstyrke testmaskine
Produktdetaljer

Computerstyret 50KN Universal Trækstyrke testmaskine

I. Oversigt over udstyr:

Den computerstyrede elektroniske universelle testmaskine bruges hovedsageligt til træk-, kompressions- og bøjningstest af metal og ikke-metalmaterialer. Det er velegnet til stålmetallurgi, bygge- og byggematerialer, rumfart, kvalitetstilsyn, undervisnings- og forskningsenheder og andre områder.

Testdatabehandlingen er i overensstemmelse med GB/T 228.1-2010 "Metallic Materials Tensile Test Part 1: Room Temperature Test Method". Der er tre lukkede kontrolmetoder af stress, belastning og forskydning, som kan beregne den maksimale kraft, trækstyrke, bøjningsstyrke, trykstyrke, elastisk modulus, forlængelse ved pause, udbyttestyrke og andre parametre, ifølge GB og ISO, JIS, ASTM, DIN og andre internationale standarder udfører tests og leverer testdata.

 

II. Hovedtræk:

1. Vedtage dobbelt plads dørstruktur, den øverste plads er strakt, den nederste plads er komprimeret og bøjet (testpladsen kan ændres i henhold til brugernes krav). Cross beam trinløs løft

2. Kolonnen forbinder strålen til en portalstruktur med høj styrke og god stivhed for at sikre testens nøjagtighed og sikkerhed.

3. Tre lukkede sløjfer (kraft, deformation, forskydning) kontrolsystem realiserer fuld digital tre lukkede kredsløb kontrol af kraft, deformation, og forskydning. Hver kontrolsløjfe kan skiftes automatisk, og en jævn overgang uden påvirkning kan realiseres, når der skiftes mellem tilstande.

4. Det kan kontrollere og opretholde hastigheden af testkraft, deformation og forskydning.

5. Det vedtager reducer eller synkron bælte til at køre og decelerere, med lav støj, stabil drift og høj hastighed kontrol nøjagtighed.

6. Det vedtager højtydende sensor, høj præcision og lang levetid. Ydersiden er lavet af rustfrit stål, som har en god vandtæt ydelse, og beskyttelsesniveauet kan nå IP67.

7. Seiko dobbelt-møtrik pre-strammet og jorden bly skrue, præcis kontrol af pre-stramning kraft, fjernelse af transmission hul, slibning for at sikre nøjagtighed, varmebehandling proces for at sikre raceway hårdhed, glat drev af bly skruen, lav støj, lang levetid, og levetid vedligeholdelse-fri.

8. Den automatiske programstyringstilstand har et intelligent indstillingssystem til testproceskontroltilstand, som leveres til professionelle brugere med testprogrammører.

9. Det kan registrere og gemme datakurven for hele testprocessen og har en demonstrationsfunktion til at realisere testgengivelsesdemonstrationen uden at åbne testmaskineværten.

10. Med kurve overlejringsfunktion kan kurverne for den samme gruppe test lægges oven i flere farver, hvilket er praktisk til sammenligning og analyse.

11. Det har komplette sikkerhedsbeskyttelsesfunktioner såsom grænsebeskyttelse, overbelastningsbeskyttelse og nødstop.

 

III. Opfyld standarderne:

GB/T16491-2008 "Elektronisk universel testmaskine"

GB/T 228.1-2010 Trækprøvning af metalliske materialer Del 1: Testmetode for stuetemperatur

 

Applikationsbranche:

Produktkvalitetskontrol, teknisk tilsyn, jern- og stålmetallurgi, videnskabelige forskningsinstitutter, højere læreanstalter, luftfart, maskinfremstilling, bilproduktion, elektroniske apparater, gummi og plast, tekstil- og kemisk fiber, ledninger og kabler, emballagematerialer, instrumentering, medicinsk udstyr, byggematerialer og keramik , petrokemiske og andre industrier.

 

Hovedspecifikationer:

Teknisk navn

Tekniske parametre

Test af maskinens nøjagtighed

0,5 niveau/1 niveau

Maksimal testkraft

50kN

Gennemtving måleområde

0,4%-100% af den maksimale testkraft

Gennemtving nøjagtighed af måling

±0,5 % /±1 %

Nøjagtighed af deformationsmåling

±0,5 % /±1 %

System til deformationsmåling

Elektronisk extensometer gauge længde 50mm, deformation 10mm

Nøjagtighed af forskydningsmåling

±0,5 % /±1 %

Forskydningsopløsning (mm)

0.001

Stråles bevægelige hastighed (mm)

0.005-500

Effektiv strækplads (mm)

600

Effektiv kompressionsplads (mm)

600

Dimensioner (mm)

940×650×2220

Produktvægt (kg)

700

Hovedmotoreffekt (kW)

3

Strømforsyning

Enkelt fase ~380V ±10% 50Hz


Hot Tags: computerstyret 50kn universel trækstyrke testmaskine, lavet i Kina, producenter, rabat, billige
Undersøgelse

You Might Also Like