DC System Earth Fault Tester Jording Fault Locator

DC System Earth Fault Tester Jording Fault Locator
Produktdetaljer

DC System Earth Fault Tester Jording Fault Locator

Del 1. Oversigt

Nowdays er kerneproblemet med el-strømforsyningssystemets DC-strømforsyning med jordfejlsproblemer at interferensen er stor på stedet. Målresultatet under forskellige DC-strømforsyninger og forskellig arbejdstilstand er dårlig anti-jamming, hvilket fører til fejldetektion og fejlbedømmelse. Dette er den største ulempe og det mest almindelige fænomen i denne serie af produkter. Men vores produkt har med succes løst interferensproblemet, så vi kan få fodfæste på markedet. HZGZ-IV bærbar DC jordfejl locator (split type) vedtager teknologien for sinus signal fase fremskridt og dataoverføringsalgoritme. Det er bærbart og det giver en online præstation. Instrumentet har en egenskab for høj detektionsfølsomhed, stærk anti-jamming kapacitet, lille volumen, let vægt og det er nemt at bruge. Når du søger jordsystemfejl i DC-systemet, behøver du ikke at bryde strømmen for at finde jordingspunktet. Instrumentet kan registrere DC-systemets jordforstærkning og dets jordretning, hvilket gør det til et pålideligt instrument med høj nøjagtighed for el-systemets jordfejlsøgning og lokalisering.


Del 2. Hovedfunktioner af instrumentet

1. Instrumentet består af analysator og jordfejl locator, analysatoren (som kan bruges til at detektere jordstøtningsmodstanden på busstangen) kan få adgang til strømmen fra busstangen direkte, og den behøver ikke adgang til vekselstrømssystemet eller batteri, så det er mere praktisk.

2. 110V / 220V DC-system deler samme DC jordingsdetektor.

3. Det kan helt finde DC-systemets jordfejl og slippe af forstyrrelsen af den store distribuerede kapacitans fra webstedet og lås også jordforbindelsen nøjagtigt i et lille interval.

4. Det gælder jordforbindelse forårsaget af strengen af AC eller DC, jordnettet for netværksforsyning, diode-isoleret strømforsyning og høj jordforstærkning.

5. Du kan hurtigt og præcist finde enkeltpunkt eller multipunkt af jordingspositioner uden afdrag, strømbrud eller ryst isoleringen, resultatet kan være 100 procent nøjagtigt.

6. Du kan indse automatisk afsløring ved blot at åbne og lukke den nuværende klemkæbeens åbning, instrumentet kan også forhindre misinformation.

7. Luksus ydre emballage; Let at bære.

Del 3. Tekniske parametre

1. Analysator

arbejdsspænding: få direkte fra busstang (spænder fra 85V til 260V)

busstangsjording modstands detekteringsområde: 0 ~ 500KΩ

busstangens jordingsbestandighed er detekteringsnøjagtighed: fejl ≤10%

Strømforbrug: ≤ 10W

overordnede dimensioner (længde × bredde × højde): 238 × 134 × 45 (mm)

vægt: 1,7 kg

adaptiv temperatur: -10 ℃ - + 50 ℃

2. Jordfejl locator

arbejdsspænding: 12V (lithium batteri strømforsyning, 10,8V ~ 12,6V)

by-pass jordingsmodstands detekteringsområde: 0-200 KΩ

by-pass jordingsbestandighedens detekteringsnøjagtighed: fejl ≤10%

Strømforbrug: mindre end 1W

overordnede dimensioner (længde × bredde × højde): 238 × 134 × 45 (mm)

vægt: 1,5 kg

adaptiv temperatur: -10 ℃ - + 50 ℃


Hot Tags: dc system jordfejl tester grounding fejl locator, lavet i Kina, producenter, rabat, billig
Undersøgelse

Du kan også lide