GCK Type Lavspændingsomskifter Elektrisk strømfordelingsskab

GCK Type Lavspændingsomskifter Elektrisk strømfordelingsskab
Produktdetaljer

GCK-type Lavspændingsomskifter Elektrisk strømfordelingsskab

GCK-seriens lavspændingsudtagelige strømfordelingsskab (i det følgende benævnt enheden) er en samlet avanceret strømdistributionsenhed, der er egnet til AC 50Hz (60Hz) trefaset firetråds- eller trefaset femtrådssystem som kraftcenter (PC) kontrolcenter (MCC) kraftsystem magtfordelingsudstyr til kraftkonvertering, distribution og motorcentraliseret kontrol, kan også kombineres med programstyringen og mikroprocessoren til strømforsyningen og distribueringen automatisk styringssystem. Enheden er en ideel strømdistributionsenhed til lavspændingsforsyningssystemer i kraftværker, transformatorstationer, metallurgi, petroleum, kemisk, elektrisk kraft, maskiner, tekstil og andre industrier.

Power Distribution Cabinet1

lElectrical Performance

lRated isolationsspænding: 660V

lRated arbejdsspænding: 380V (kan tilpasses i henhold til lokale nationale standarder)

lRateret driftsstrøm: 2500A, 2000A, 1600A, 1250A, 1000A, 630A, 600A, 400A.

lBeskyttelsesgrad: IP30 er større end φ2,5 fast beskyttelse.

l Kabinetstørrelse: 2200 × (800 ~ 600) × (1200 ~ 1000) mm, (højde × bredde × dybde), materiale: 2,0 mm stålplade.

l Struktur: GCK minimum skuffeenhed 1 modul, i alt 9 lag, det vil sige i alt 9 enheder.

l Strukturelle funktioner

l Hele kabinettet vedtager den samlede kombinationsstruktur, det modulære hul er installeret, delene er alsidige, anvendeligheden er god, og standardiseringsgraden er høj.

l Døren til MCC-kabinetskuffekammeret er mekanisk låst fast med betjeningshåndtaget til afbryderen eller afbryderen, og døren kan kun åbnes, når håndtaget er i brudposition.

l Strømafbryderen, forbindelsesafbryderen og skuffen i MCC-kabinettet har tre positioner: tændingsposition, testposition og slukket position.

l Koblingsudstyret vedtager modulopbygget design, der deler kabinettet i tre zoner, den øverste er samleskinnerzonen, den forreste er den elektriske zone, og den bageste er kabelindføringszonen. Hver zone adskilles af stålplader for at sikre den normale drift af linjen. Det forhindrer effektivt, at fejlen udvides. Når de elektriske komponenter trækkes ud af skabet, udsættes det ladede organ i skabet ikke, hvilket er mere sikkert og mere pålideligt for brugeren.

l I henhold til koblingsudstyrets egenskaber kan det opdeles i strømmodtagerskab, fødeskab og kondensatorkompensationsskab.

l Skufferne i den samme funktionelle enhed kan udskiftes. Når der opstår en fejl, trækkes den defekte enhed ud, og ekstra skuffen indsættes, hvilket i høj grad forkorter fejltiden og forbedrer udstyrets pålidelighed.

l Koblingsskabet kan designes til at blive fastgjort og blandet med skuffeskabet. Det kan også være skuffetype. Det holder ikke kun skabet enkelt, praktisk og billigt, men har også fordelene ved lille størrelse, stærk funktion og nem udskiftning.

l For at sikre den personlige sikkerhed for betjeningsprocedurerne og vedligeholdelsespersonalet er den mekaniske låsemekanisme indstillet i omskifterkabinettet, skuffeenhedens dør og hovedafbryderen er forsynet med en mekanisk låsemekanisme for at gøre brugen mere pålidelig.

l Koblingsskabets PE-ledning er nederst på bagsiden af ​​koblingsskabet, og PE-ledningen er forbundet med skabsrammen, hvilket ikke kun gør udløbskabelforbindelsen mere praktisk, men også gør jordforbindelsen mere pålidelig.


Hot Tags: gck type lavspændingsafbryderudstyr elektrisk strømfordelingsskab, fremstillet i Kina, producenter, rabat, billigt
Undersøgelse

You Might Also Like