GCK Type Lavspænding Koblingsudstyr Elektrisk strøm distributionsskab

GCK Type Lavspænding Koblingsudstyr Elektrisk strøm distributionsskab
Produktdetaljer

GCK type Lavspænding Koblingsudstyr Elektrisk Power Distribution Cabinet

GCK-seriens lavspændings-trækbare strømfordelingsskab (i det følgende benævnt "enheden") er en samlet avanceret strømfordelingsenhed, der er egnet til AC 50Hz (60Hz) trefaset fire-lednings- eller trefaset fem-tråds system, da power center (PC) styrecenter (MCC) strømfordelingsudstyr til strømkonvertering, distribution og motor centraliseret kontrol også kan kombineres med programcontrolleren og mikroprocessoren til strømforsynings- og automatisk distributionskontrolsystemet. Enheden er en ideel strømdistributionsenhed til lavspændingsforsyningssystemer i kraftværker, transformerstationer, metallurgi, olie, kemisk, elektrisk strøm, maskiner, tekstil og andre industrier.

Power Distribution Cabinet

l Elektrisk ydeevne

l Nominel isoleringsspænding: 660V

l Nominel arbejdsspænding: 380V (kan tilpasses efter lokale nationale standarder)

l Nominel driftsstrøm: 2500A, 2000A, 1600A, 1250A, 1000A, 630A, 600A, 400A.

l Beskyttelsesklassificering: IP30 er større end φ2.5 solid beskyttelse.

l Kabinet størrelse: 2200 × (800 ~ 600) × (1200 ~ 1000) mm, (højde × bredde × dybde), materiale: 2,0 mm stålplade.

l Struktur: GCK minimum skuffe enhed 1 modulus, i alt 9 lag, det vil sige i alt 9 enheder.

l Strukturelle træk

l Hele kabinettet anvender den samlede kombinationsstruktur, det modulære hul er installeret, delene er alsidige, anvendeligheden er god, og standardiseringsgraden er høj.

l Døren til MCC-skabsskuffekammeret er mekanisk låst med afbryderens eller afbryderens betjeningshåndtag, og døren kan kun åbnes, når håndtaget er i brudposition.

l Afbryderen, slipskontakten og skuffen på MCC-kabinettet har tre positioner: tændpositionen, prøvepositionen og slukket position.

l Koblingsudstyret anvender modulært design, som opdeler kabinettet i tre zoner, toppen er busbarzonen, fronten er den elektriske zone, og bagsiden er kabelindgangszonen. Hver zone er adskilt af stålplader for at sikre den normale drift af linjen. Det forhindrer effektivt fejlen i at udvide sig. Når de elektriske komponenter trækkes ud af kabinettet, udsættes den ladede krop i kabinettet ikke, hvilket er sikrere og mere pålideligt for brugeren.

l I henhold til koblingsudstyrets egenskaber kan det opdeles i kraftmodtagelsesskab, fødeskab og kondensatorkompensationsskab.

l Skufferne på den samme funktionelle enhed kan udskiftes. Når der opstår en fejl, trækkes den defekte enhed ud, og den ekstra skuffe indsættes, hvilket i høj grad forkorter fejltiden og forbedrer udstyrets pålidelighed.

l Kontaktskabet kan designes til at blive fastgjort og blandet med skuffeskabet. Det kan også være skuffetype. Det holder ikke kun kabinettet enkelt, praktisk og billigt, men har også fordelene ved lille størrelse, stærk funktion og nem udskiftning.

l For at sikre betjeningsprocedurernes og vedligeholdelsespersonalets personlige sikkerhed er den mekaniske sikringsmekanisme sat i kontaktskabet, skuffeenhedens dør, og hovedafbryderen er forsynet med en mekanisk sikringsmekanisme, der gør brugen mere pålidelig.

l Kontaktskabets PE-ledning er nederst bag på switchskabet, og PE-ledningen er forbundet med skabsrammen, hvilket ikke kun gør udløbskabeltilslutningen mere bekvem, men også gør jordforbindelsen mere pålidelig.

 


Hot Tags: gck type lavspænding koblingsudstyr elektrisk strøm distribution kabinet, lavet i Kina, producenter, rabat, billige, el-distributionsenhed til kabinettet, Power distribution Cabinet Series, højspændingsskab, eldistribution BOX
Undersøgelse

Du kan også lide