GGJ-seriens magtfordelingsreaktive kompensationsskab

GGJ-seriens magtfordelingsreaktive kompensationsskab
Produktdetaljer

GGJ-seriens magtfordelingsreaktive kompensationsskab

GGJ integreret kabinet med lavspændingseffektfordeling reaktiv effektkompensation er en ny type udendørs strømfordelingsreaktivt integreret kabinet designet i overensstemmelse med principperne om sikkerhed, økonomi, rimelighed og pålidelighed. Gælder for bynet, transformering af landdistrikter i kraftnetværk, industri- og minedriftvirksomheder, gadebelysning, boligkvarter osv. AC 50Hz (60Hz), nominel spænding 380V (kan tilpasses i henhold til lokale nationale standarder), med strømfordeling, kontrol, beskyttelse , Multifunktionel udendørs integreret distributionskasse med reaktiv effektkompensation, elektrisk energimåling osv., Og kan også tilføje lækagebeskyttelsesfunktion i henhold til brugerens krav. Produktet har fordelene ved ny struktur, rimelig struktur, højt beskyttelsesniveau, bekvem installation og fejlfinding, vedligeholdelse og eftersyn. Produktet er i overensstemmelse med GB7251.1-1997, GB / T15576-2008 og har bestået 3C-certificeringen. Det er et ideelt lavspændings komplet sæt i den nuværende kraftnettransformation.

GGJ-seriens kraftfordelingsreaktive kompensationsskab er velegnet til elektrisk energifordeling, måling, beskyttelse og reaktiv effekt automatisk kompensation på 0,4 kV spændingsniveau.

GGJ-05_ 副本

l Tekniske parametre

Nominel spænding : 380V (kan tilpasses i henhold til lokale nationale standarder)

Nominel frekvens : 50Hz (60Hz)

Kompensationsmetode: kombination af trefasekompensation og enfasekompensation

Kompensationskapacitet : 420 kVar ~ 60 kVar

Kompensationsmetode: cyklus switching, koding switching, fuzzy control automatisk switching.

Styr fysisk mængde: reaktiv effekt eller reaktiv strøm

Hurtigste responstid : ≤20ms


l Produktfunktioner

Responsen er rettidig og hurtig, kompensationseffekten er god, arbejdet er pålideligt, og lækageretten kan tilføjes i henhold til brugerens behov.

Beskyttelsesfunktion: overspænding, overbelastning, underspænding, understrøm, kortslutning og andre funktioner.

Driftstilstand: Den har to arbejdstilstande: automatisk betjening og manuel betjening.

kan øge netets effektfaktor til mere end 0,95.


Hot Tags: ggj-serien strømfordeling reaktiv kompensationsskab, fremstillet i Kina, producenter, rabat, billig, lavspændings reaktiv strømkompensationsskab
Undersøgelse

You Might Also Like