HGZ-500 Hydrogengenerator med høj renhed til gasskromatografi-analyse

HGZ-500 Hydrogengenerator med høj renhed til gasskromatografi-analyse
Chat nu
Produktdetaljer

HGZ-500 Hydrogengenerator med høj renhed til gaskromatografianalyse

I.Overview

Hydrogengenerator med høj renhed er sammensat af elektrolytisk separeringstank, skiftekraftforsyning, trykstyring, tørrensning, flowvisning og andre systemer. Dette hjerte elektrolytiske separationsbeholder for dette instrument er af tønde-struktur. Flydende opbevaring, brintproduktion og iltudledning kan udføres på samme tid, hvilket har fordelene ved stort elektrolytisk område, lav temperatur, god ydeevne og høj renhed og er den bedste erstatning for elektrolytiske celleplader. Dette instrument er udstyret med ingen returvæskeenhed, som effektivt kan sikre, at instrumentet ikke har nogen returnerende væskeform.

HGZ-500氢气发生器 (2)

II.Main tekniske parametre

1 Strømforsyningsspænding 220v 50Hz

2 Maksimal effekt 150 W 180 W

3 Omgivelsestemperatur 0-40 ℃ relativ fugtighed <>

4 Miljøforhold: ingen stor mængde støv og ætsende gasser.

5 p Renhed i gasproduktion 99,999% relativ iltindhold

6 Udstrømningshastighed Type 300 0 -300 ml / min

                  Type 500 0 -500 ml / min

7 Udgangstryk 0,4Mpa special hvis der kræves specielt tryk, skal fabrikken underrette fabrikken om at beslutte andet inden de forlader fabrikken

8 Dimension; 370 × 200 × 270 mm ( L × B × H )

9 Vægt: Type 300 ca. 12 kg Type 500 ca. 13 kg

 

III.Instrumentets funktioner

1 . enkel betjening, bare start afbryderen, kan producere gas.

2. Når trykket når den indstillede position, ændrer gasproduktionen sig i henhold til gasforbruget, og outputtrykket er stabilt, og strømningshastigheden vises ved LED digital, som er mere intuitiv og iøjnefaldende.

3 . daglig brug behøver kun at tilføje destilleret vand, kan bruges kontinuerligt, kan også bruges intermitterende.

4 . flydende opbevaring, elektrolyse brintproduktion, iltudladning integration, pool temperatur er lav, lang levetid.

5 . uden returvæskeenhed, kan effektivt sikre instrumentet intet returnerende væskefenomen.

 

IV . Operation M ethod

1.Tag instrumentet ud af pakningskassen, kontroller udseendet og interne unormale fænomener som ikke nogen alvorlig skade forårsaget af transport, og kontroller derefter, om netledningen og tilbehøret er komplet.

2. Startforberedelse og tilslutning connection

Forbered elektrolyt; Fortynd 200 g analytisk rent KOH (kaliumhydroxid) med 400 ml destilleret vand, og sprøjt det ind i injektionsporten (det maksimale volumen af poolen er 1,4 liter), efter at KOH er opløst og afkølet, og tilsæt derefter destilleret vand til væskens position niveau H linje. Injektionsporten er placeret øverst på instrumentet, og tag infusionsdækslet for at injicere væsken.

Tænd for strømmen for at starte kontakten, instrumentstrømmen skal være

Type 300 0-320 ml / min Type 500 0-510 ml / min

Tænd normalt, spænd stikkontakten med en forseglet låg, uden lækage.

2 minutter efter start af maskinen er trykindikatoren 0,4Mpa, og det digitale LED-display er tæt på "000", hvilket indikerer, at instrumentet er normalt. Ellers vil luftlækage blive fjernet efter detektion af flydende sæbe.

Sluk for strømmen for at komme af tætningslåget på stikkontakten, med Φ 3-rør tilsluttet instrumenteringen og garanter ikke at lækage tætning. Genstart strømmen til brug.

 

V. Sager N eeding En opmærksomhed

1. Observer misfarvning af misfarvning af misfarvning af silicagel ovenfra, og udskift silicagel efter behov. Sluk for strømmen, når du udskifter, og drej tørre- og rensekammeret med uret, efter at trykindikationen er nul, og installer den derefter i den modsatte retning for at sikre tætningen.

2. LED digital displayværdi er kun til reference. Det konverteres fra elektrolytisk strøm, så det er normalt at have ± 1 ændring i 10-cifret strømningshastighed.

3. Placeringen er mellem de øverste og nederste ledninger. Under elektrolyse forbruges der ingen KOH, og kun destilleret vand tilsættes (det anbefales at udskifte elektrolytten en gang hver 6-7 måned og repare den med den samme metode som før).


Hot Tags: hgz-500 brintgenerator med høj renhed til gaskromatografianalyse, fremstillet i Kina, producenter, rabat, billigt
Undersøgelse