HGZ-500 brintgenerator med høj renhed til gaskromatografianalyse

HGZ-500 brintgenerator med høj renhed til gaskromatografianalyse
Produktdetaljer

HGZ-500 brintgenerator med høj renhed til gaskromatografianalyse

I. Oversigt

Hydrogengenerator med høj renhed er sammensat af elektrolytisk separeringstank, skiftende strømforsyning, trykregulering, tørringsrensning, flowdisplay og andre systemer." hjerte" elektrolytisk separeringstank af dette instrument er af tønderstruktur. Væskeopbevaring, brintproduktion og iltudledning kan udføres på samme tid, hvilket har fordelene ved stort elektrolytisk område, lav temperatur, god ydeevne og høj renhed og er den bedste erstatning for elektrolytisk celleplade. Dette instrument er udstyret med ingen returflydende enhed, som effektivt kan sikre intet returflydende fænomen i instrumentet.

HGZ-500氢气发生器 (2)

II.Hovedtekniske parametre

1 、 Strømforsyningsspænding : 220v 50Hz

2 、 Maksimal effekt : 150W ; 180W

3 、 Omgivelsestemperatur : 0-40 ℃ relativ luftfugtighed<>

4, miljøforhold: ingen stor mængde støv og ætsende gasser.

5 、 Renhed til gasproduktion : 99,999% (relativ iltindhold)

6 、 Outputflowhastighed : Type 300 0-300 ml / min

Type 500 0-500 ml / min

7 、 Udgangstryk : 0,4 MPa (hvis der kræves specielt tryk, skal fabrikken underrette fabrikken om at beslutte andet, inden den forlader fabrikken)

8, Dimension; 370 × 200 × 270 mm (L × B × H)

9 、 Vægt: Type 300 ca. 12 kg ; Type 500 ca. 13 kg

III.Instrumentets funktioner

1. enkel betjening, bare start afbryderen, kan producere gas.

2. Når trykket når den indstillede position, ændres gasproduktionen i henhold til gasforbruget, og udgangstrykket er stabilt, og strømningshastigheden vises med LED digital, som er mere intuitiv og iøjnefaldende.

3. daglig brug behøver kun at tilføje destilleret vand, kan bruges kontinuerligt, kan også bruges intermitterende.

4. flydende opbevaring, elektrolyse brintproduktion, iltudledning integration, pool temperatur er lav, lang levetid.

5. uden returflydende enhed kan effektivt sikre instrumentet ingen returflydende fænomen.

IV.Betjeningsmetode

1.Tag instrumentet ud af emballagen, kontroller udseendet og interne unormale fænomener, såsom ingen alvorlige skader forårsaget af transport, og kontroller derefter, om netledningen og tilbehør er komplette.

2. opstartsforberedelse og forbindelse :

Forbered elektrolyt; Fortynd 200 g analytisk rent KOH (kaliumhydroxid) med 400 ml destilleret vand, og injicer det i injektionsporten (det maksimale volumen af ​​puljen er 1,4 liter), efter at KOH er opløst og afkølet, og tilsæt derefter destilleret vand til væskestillingen niveau H linje. Injektionsporten er placeret øverst på instrumentet, og tag infusionsdækslet for at injicere væsken.

Tænd for strømmen for at starte kontakten, instrumentets flowdisplay skal være :

Type 300 0-320 ml / min Type 500 0-510 ml / min

Tænd normalt, stram udløbet med en forseglet hætte, ingen lækage.

2 minutter efter start af maskinen er trykindikatoren 0,4 MPa, og det digitale LED-display er tæt på" 000" ;, hvilket indikerer at instrumentet er normalt. Ellers elimineres luftlækage efter påvisning af flydende sæbe.

Sluk for strømmen for at komme af forseglingshætten på stikkontakten med Φ 3-rør tilsluttet instrumentet og garanter ikke for lækagetætning. Genstart strømmen til brug.

V. spørgsmål, der har brug for opmærksomhed

1. Overhold misfarvning af misfarvning af misfarvning af silicagel ovenfra, og udskift silicagelen efter behov. Sluk for strømmen, når du udskifter, og drej tørre- og oprensningskammeret med uret, efter at trykindikationen er nul, og installer den derefter i den modsatte retning for at sikre tætningen.

2. LED digital displayværdi er kun til reference. Det konverteres fra elektrolytisk strøm, så det er normalt at have ± 1 ændring i 10-cifret strømningshastighed.

3. Positionen er mellem de øvre og nedre ledninger. Under elektrolyse forbruges ingen KOH, og der tilsættes kun destilleret vand (det anbefales at udskifte elektrolytten en gang hver 6-7 måneder og omberede den med samme metode som før).


Hot Tags: hgz-500 brintgenerator med høj renhed til gaskromatografianalyse, fremstillet i Kina, producenter, rabat, billig, brintgenerator med ultrahøj renhed, brintgenerator med høj renhed, brintgeneratorer til GC, brintgenerator til salg, laboratoriebrintgenerator, h2 ren luftgenerator, høj renhed pembrintgenerator, brintgenerator til gaskromatograf, brintgeneratorpris, hgz500, rent vandbrintgenerator, hydrogengenerator
Undersøgelse

You Might Also Like