Høj præcision 3-polet 2-polet Digital Soil Resistivity Meter

Høj præcision 3-polet 2-polet Digital Soil Resistivity Meter
Produktdetaljer

Høj præcision 3-polet 2-polet Digital Soil Resistivity Meter

HZRC-3000 Digital Earth Resistance Tester er designet og fremstillet til feltprøvning ved at vedtage digital- og mikrobehandlingsteknologi, 3-polet eller 2-polemetod til jordmodstandsmåling, med en unik funktion af trådmodstandsverifikation, anti-interferensevne og
evne til at tilpasse sig miljøet, for at sikre høj præcision, høj stabilitet og pålidelighed for langvarig målestok, som i vid udstrækning anvendes i elkraft, telekommunikation, meteorologi, oliefel, konstruktion, lynbeskyttelse, industriel elektrisk udstyr og anden jordbundsbestandighedsmåling.
HZRC-3000 Digital Earth Resistance Tester har en unik funktion af trådmodstandsverifikation, mere præcis ved måling af jordbaseret modstand på stedet, hvilket kan forhindre fejl forårsaget af modstandsændringer på grund af langvarig brug af testtråd; undgå fejl forårsaget af testtråd, der ikke er fuldt indsat i testgrænsefladen eller ved dårlig kontakt; undgå fejl forårsaget af brugernes udskiftning eller forlængelse af testkabler.
HZRC-3000 Digital Earth Resistance Tester består af host-maskine, overvågningssoftware, testtråde, kommunikationsledninger og andre. Den store LCD-skærm på værtsmaskinen er med blå baggrundsbelysning og stregdiagram, der tydeligt kan ses. Samtidig kan den gemme 400 sæt data, der opfylder historisk forespørgsel og online realtidsovervågning via overvågningssoftware, dynamisk display med maksimum, minimum og middelindikatorer med alarmindstillinger og alarmindikator og med funktioner som historisk dataadgang, læsning, bevaring, rapportformularer, udskrivning og så videre.

Jordresistivitetsmåler

Jordresistivitetsmåler

Hot Tags: høj præcision 3-polet 2-polet digital jordmodstandsmåler, lavet i Kina, producenter, rabat, billigt
Undersøgelse

You Might Also Like