HT-02 Infrarød temperatur Hurtig screening Termisk billedkamera

HT-02 Infrarød temperatur Hurtig screening Termisk billedkamera
Produktdetaljer

HT-02 Infrarød temperatur Hurtig screening Termisk billedkamera

1. Introduktion

HT-02 er et termisk billedkamera, der kombinerer funktionerne af måling af overfladetemperatur og termisk billeddannelse i realtid.

Det traditionelle termiske billedkamera skal måle hver komponent en ad gangen, men dette instrument behøver ikke. Derfor hjælper det med at spare vores kunder * tid. Selv de potentielle problemer kan tydeligt vises på farveskærmen, hvilket hjælper kunderne hurtigt med at finde det centrale punkt for at måle markøren og temperaturen.

For at forbedre genkendelsen er dette produkt udstyret med et synskamera. Baseret på praktiske krav kan det omdanne termisk billede til visuelt billede. Termisk billede og visionært billede kan gemmes på det aftagelige hukommelseskort. Juster billederne og gem dem på pc, som bruges til at generere rapport eller til udskrivning. HT-02 er let at betjene. Efter sekunder kan det testes. Dette produkt er det optimale produkt til elektriker og vedligeholdere. Det kan hurtigt finde ud af problemområdet.

Følgende funktioner hjælper med at forbedre produktets nøjagtighed og anvendelighed:

• Justerbar strålingskoefficient og kompensation for reflektionsbaggrund hjælper med til at forbedre nøjagtigheden af ​​målingen af ​​halvreflekterende overflade.

• Markering af hot spot og koldt punkt kan hjælpe brugeren med at finde det hotteste og koldeste område med termisk billedtemperatur.

• Valg af farvepalet


2. Sikkerhed

For at sikre nøjagtigheden af ​​de målte resultater skal du læse denne vejledning omhyggeligt før brug.

Følg denne vejledning nøje for at betjene vores produkt. I tilfælde af problemer på grund af driftsfejl opkræves vedligeholdelsesomkostningerne. Brug ikke vores produkt under den eksplosive eller fugtige eller ætsende atmosfære.

Hvis vores produkt er beskadiget, ødelagt eller netop er blevet repareret, kan måleresultaterne være unøjagtige. Se strålingskoefficient for at få den faktiske temperatur. Den målte temperatur kan være lavere end den faktiske temperatur på grund af den reflekterende overflade. Disse overflader kan være potentialet


3. Resultatindekser

Skærm2. 4 tomme fuld visningsvinkel i høj opløsning farveskærm
Løsning60 * 60
Opløsning af synligt billede0. 3 megapixel.
Samlet pixel3600
FOV / korteste brændvidde20× 20/0.5m
Termisk følsomhed0.5℃
MålefunktionThermopile
Temperaturområde-20 ℃ til 300 ℃ (-4 ℉ til 572 ℉)
Måling af nøjagtighed± 2% eller ± 2 ℃ (± 4 ℉)
Bølgelængdeområde8-14μm
Strålingsevne0,1-1,0 Justerbar
Billedfrekvens6 HZ
FokusfunktionFixed
Batteri type4 * 1. 5 V AA-batteri (ikke inkluderet)
Batteri liv6 Timer
Auto slukketid12 Minutter
Driftstemperatur-5 ℃ til 40 ℃ (23 ℉ til 104 ℉)
Stuetemperatur-20 ℃ til 50 ℃ (-4 ℉ til 122 ℉)
Relativ luftfugtighed10% RH til 80% RH


Hot Tags: ht-02 infrarød temperatur hurtig screening termisk billedkamera, fremstillet i Kina, fabrikanter, rabat, billig, termalcamera, termisk kamera
Undersøgelse

You Might Also Like