HZJS 1. 6 kV AC DC Lightning Arrester Counter Testing Equipment

HZJS  1. 6 kV AC DC Lightning Arrester Counter Testing Equipment
Produktdetaljer

HZJS 1. 6 kV AC DC Lightning Arrester Counter Testing Equipment

I.Overview

Lynafskærmning er et vigtigt elektrisk udstyr i kraftnetværket for at beskytte strømudstyr mod overspænding. Normalt overvåges virkningen af ​​arrestereren og lækstrømmen gennem arresteringsmonitoren. På grund af dårlig tætning kan monitoren trænge ind i vand eller fugtighed under drift, forårsage korrosion af indre elementer eller af andre årsager, monitorskranken kan ikke fungere normalt, og indikationen af ​​lækstrøm er ikke nøjagtig.

Pålideligheden af ​​tællerdrift er meget vigtig for elsystemet. Det er en vigtig parameter at registrere antallet af lynnedslag, som arrestereren modtager i normal drift. Det kan give et vigtigt grundlag for elsystemets ansatte at inspicere arrestanterne.

II.Principle

Figur 1 viser det primære ledningsdiagram over HZJS handlingstæller. Figur 1 (a) er den grundlæggende struktur i hzjs-typen af ​​handlingsregister, nemlig dual-disc-strukturen.

121

Figur 1. Skematisk ledningsføring af hzjs-type handlingsregister

(a) HZJSType ; (b) HZJS-3 Type

R 1 、 R2-ikke-lineær modstand ; C-Energy opbevaringskondensator

L-Register-spole ; D 1 ~ 4 Siliciumdiode

Når arreteringen kører, løber udstrømningen gennem ventilarket R 1, spændingsfaldet på ventilarket R {{1}} oplader kondensatoren C, og derefter tømmer C induktionsspolen L af den elektromagnetiske tæller, hvilket får det til at rotere et gitter og optage en gang. Ændring af modstanden fra R 1 og R {{1}} kan få optageren til at have forskellig følsomhed. Den generelle minimale handlingsstrøm er 1 00A (8 / 20 s) impulsstrøm. Da der er et vist trykfald på R 1, øger det restspændingen på arrester, så det bruges hovedsageligt til højspændingsarrester over 40 kV.

Fig. 1 (b) repræsenterer strukturen for typen af ​​bevægelsesoptager, som er en udbedrende struktur. Når arretereren fungerer, lades spændingsfaldet på højtemperaturventilarket R 1 til kondensator C ved fuld bølgeudligning, og C tømmer derefter L af den elektromagnetiske tæller for at få den til at tælle. Modstandens værdi for tællerens ventilstykke R 1 er lille (trykfaldet ved 10 kA er 1. 1 kV), strømningskapaciteten er stor ( 1200 En firkantet bølge), og den minimale driftsstrøm er 1 00 A (8 / 20 s) impulsstrøm.

III.Teknisk parameter

1 、 Udgangsspænding : DC 1 600V ± 5%

2 、 Interval tid : ≥ 30 s

3 、 Strømforsyning : AC 200 V ± {{2}}% 50 Hz ± 2%

4 、 Stødstrøm : ≥ 100 A (8 / 20 μs)

Lightning Arrester Counter Testing (2)_副本

Hot Tags: hzjs 1. 6 kv ac dc lynafskærmningstestudstyr, fremstillet i Kina, fabrikanter, rabat, billigt
Undersøgelse

You Might Also Like