HZTD7S Intelligent Dielektrisk tab Tan Delta Tester af enamlled Wire

HZTD7S Intelligent Dielektrisk tab Tan Delta Tester af enamlled Wire
Produktdetaljer

HZTD7S Intelligent Dielektrisk tab Tan Delta Tester af Enamlled Wire


BESKRIVELSE

Tangent Delta Tester bruges til at teste hærdningsgraden af ​​emaljebeklædning. Kurvevariationen af ​​tgδ viser hærdningsgraden af ​​emaljeret ledning direkte, og juster derefter opvarmningstemperaturen for emaljeret ovn for at få en optimal hærdningsgrad af emaljeret ledning, styre trådkvaliteten effektivt.

Temperaturklassen af ​​emaljeret tråd kan testes hurtigt; emaljetypen af ​​tråd kan bestemmes foreløbigt.


INSTRUMENTETS FUNKTION

Overhold standard GB / T4074.5-2008, IEC60851-5.6.

Nyudseende, lysogsmuk, operationen ermerepraktisk.

SomdettredjegenerationintelligentTangentDeltaTester,dererkompletopdateringfastspændingkæbeogvarmeenhed.

Detfodring,positioneringogAfslutafdetfastspændingkæbeerbetjenesautomatisk,reduceredetindflydelseafmenneskelige faktorerhandlingtildettestningresultat,sikreprøvererplaceresdetsammepositionmenstest,forbedrenøjagtighedenogkonsistensafdettestmereeffektivt.

Sammenligningsfunktion af 5 tgδ-T kurve


Test kurve

Softwaren tegner automatisk tgδ-kurven for dielektrisk tab med temperaturen. Formen på tgδ-kurven bestemmes groft af dipolerne i den emaljerede trådlakmolekylære kæde. Imidlertid kan nogle polære grupper i harpiksstrukturen ikke er tværbundet fuldstændigt: såsom hydroxyl og isocyanat kan få tgδ-kurven til at ændre sig, og katalysatoren og additiverne har normalt deres egne dipoler, som også påvirker kurven. Nogle tilsætningsstoffer har en effekt på kurven på grund af reaktionen med den lakbaserede harpiks, og hvis cresol og NMP med polære grupper i opløsningsmidlet forbliver i malingsfilmen, vil de også blive reflekteret på tgδ-kurven.


Hot Tags: hztd7s intelligent dielektrisk tab tan delta tester af enamlled wire, fremstillet i Kina, producenter, rabat, billig, emaljeret wire tangent delta tester, tangen delta tester, Enamlled Wire Tan Delta Test Machine
Undersøgelse

You Might Also Like