Isolering Betjeningsstang Højspænding teleskopisk hot stick

Isolering Betjeningsstang Højspænding teleskopisk hot stick
Produktdetaljer

Isolering Betjeningsstang Højspænding teleskopisk hot stick

Triangle Telescopic Hot sticks egnet til højspændingsafbryderbetjening. De er produceret af epoxyharpiks, superlys, høj spænding, høj styrke. Længden og sektionerne kan laves afhængigt af din anmodning.

Det er meget alvorlige værker at beskytte lineman under arbejdet på live line. XINCHENG tager kvaliteten som vores virksomheds liv. Så at vi administrerer al kvalitetskontrol meget strengt, og enhver hot-stick skal udføres, før vi forlader vores firma.

Den almindelige udførelse hot stick på markedet har en stor kløft mellem meget rør, hvilket vil føre til ryster, når det er fuldt udstrakt. Og krogen er lavet af aluminiumslegering. XINCHENG kan fremstille den trekantede hot stick med fremragende udførelse. Der er næsten ingen mellemrum mellem hvert rør. Hotstokken vil holde stabil, når den er fuldt udstrakt. Og krogen er lavet af aluminiumslegering med høj hårdhedsegenskaber. Vi fremstiller den trekantede hot stick med fremragende udførelse. Der er næsten ingen mellemrum mellem hvert rør. Hotstokken vil holde stabil, når den er fuldt udstrakt. Og krogen er lavet af zinkmagnesiumlegering med høj hårdhedsegenskaber.

De trekantede hotsticks er designet til at blive brugt i højspændingsisoleringsafbryderbetjening og er et af de mest anvendte værktøjer til vedligeholdelse af hotline. Det består af et antal stave, der glider ind i hinanden med integrerede låseknapper. De har mange fordele i forhold til rund hot stick.

De varme pinde er fremstillet med epoxyforstærket glasfiberrør. Det består af et antal stave, der glider ind i hinanden med integrerede låseknapper. De har mange fordele i forhold til rund hot stick.


Længde

Afsnit

Modstå spænding

Vægt

3m/4m

3

10kv

1,24 kg / 1,378 kg

4.5m

3

25 kV

1,68 kg

5m

3

110KV

1,85 kg

6m

4

220kV

2,4 kg

7.5m

4

500kV

3 kg

• Trangle Shape& Høj synlighed


• Let vedligeholdelse& reDesign låseknapper
• Let demontering& Ergonomisk design
• Ny basiskappe& Mere alsidig
• Forbedret universalhoved

Hot Tags: isoleringsstang højspændings teleskopisk hot stick, fremstillet i Kina, fabrikanter, rabat, billig, isoleret betjeningsstang
Undersøgelse

You Might Also Like