Isolering Drift Rod Højspænding Teleskopisk Hot Stick

Isolering Drift Rod Højspænding Teleskopisk Hot Stick
Produktdetaljer

Isolering Drift Rod Højspænding Teleskopisk Hot Stick

Trekanten Teleskopiske Hot sticks egnet til højspændingskontakt ud drift. De er fremstillet af epoxyharpiks, superlys, højspænding, høj Styrke. Længden og sektionerne kan laves afhængigt af din Anmodning.
 
Beskytte lineman under værkerne på live line er en meget alvorlig værker, XINCHENG tage kvaliteten som livet i vores virksomhed. Så vi formår at al kvalitetskontrol meget strengt, og enhver af de varme pind skal være gjort test, før de forlader vores virksomhed.
 
Den fælles håndværk hot stick på markedet har stor kløft mellem meget rør, hvilket vil føre til omrystning, når det er fuldt udstrakt. Og krogen er fremstillet af aluminiumslegering. XINCHENG kan producere den trekantede varme pind med fremragende håndværk. Der er næsten ingen kløft mellem hvert rør. Den varme pind holder sig stabil, når den er fuldt udstrakt. Og krogen er lavet aluminiumslegering med høj hårdhedsejendom. Vi producerer trekantet varm pind med fremragende håndværk. Der er næsten ingen kløft mellem hvert rør. Den varme pind holder sig stabil, når den er fuldt udstrakt. Og krogen er lavet af zink magnesiumlegering med høj hårdhed Ejendom.
 
Den trekantede varme pinde er designet til at blive brugt i højspænding isolere skifte ud drift, er en af de mest anvendte værktøjer i varme vedligeholdelse af strækningen. Det består af en række pinde, der glider ind i hver andre med integrerede låseknapper. De har mange fordele over runde hot stick.

Den varme pinde er fremstillet med epoxyforstærkede glasfiberrør. Det består af en række pinde, der glider ind i hinanden med integrerede låseknapper. De har mange fordele i forhold til rund varm pind.


Længde

Afsnit

Modstå spænding

Vægt

3m/4m

3

10kv

1,24 kg / 1,378 kg

4,5 m

3

25kv

1,68 kg

5 m

3

110kv

1,85 kg

6 m

4

220 kv

2,4 kg

7,5 m

4

500kv

3 kg

• Trangle Shape & Høj synlighed


• Nem vedligeholdelse og reDesign-låseknapper
• Let demontering & ergonomisk design
• Ny basishætte og mere alsidig
• Forbedret Universal Head

Hot Tags: isolering driftsstang højspænding teleskopisk hot stick, lavet i Kina, producenter, rabat, billige, Isoleret driftsstang, hv test stang, høj spænding drift hot stick pris, isoleret driftsstang, høj spænding hot stick
Undersøgelse

Du kan også lide