Laboratorievandcirkulationstype Multi Purpose Vacuum Pump 10L / Min

Laboratorievandcirkulationstype Multi Purpose Vacuum Pump 10L / Min
Produktdetaljer

laboratorievand cirkulerende type multifunktions vakuumpumpe 10L / Min


I.Funktion og formål

Dette produkt er en ny type multi-purpose vakuumpumpe designet med cirkulerende vand som arbejdsfluid og under anvendelse af princippet om undertryk genereret af stråling. Det giver vakuumbetingelser for kemiske laboratorier og kan tilvejebringe cirkulerende kølevand til reaktionsanordningen.

 

II.Funktioner

Det bruges i vid udstrækning til fordampning, destillation, krystallisation, filtrering, dekompression, sublimering og andre operationer. Det er et ideelt udstyr til laboratorier inden for universiteter, gymnasier, medicin og kemisk industri og fødevareforarbejdning.

1. Åbenbar vandbesparende effekt. På grund af driften af ​​vandcyklussen kan det vand, der tilsættes til vandtanken, genbruges, hvilket overvinder fænomenet med en stor mængde spild af vand, når vakuum opnås ved direkte skylning af ledningsvand. I henhold til faktisk måling og kontinuerlig drift i en arbejdsdag kan produktet spare mere end 10 tons vand under samme vakuumtilstand. Desuden kan den bruges i lang tid ved at tilføje vand ad gangen. Dette er i laboratoriet, hvor vandkilden mangler, eller vandtrykket er utilstrækkeligt. Særligt anvendelig.

2. Multifunktionel og omfattende funktion. Ud over at give vakuumbetingelser kan denne maskine også udføre eksterne cirkulationsoperationer på samme tid for at tilvejebringe cirkulerende kølevand til reaktionsanordningen. Denne maskine er forbundet med ledningsvandskilden, og ved at supplere vandkilden korrekt kan temperaturen og vandkvaliteten af ​​det vakuumcirkulerende vand holdes uændret under en kontinuerlig drift i lang tid, hvilket kan sikre reduktion af vakuum grad og realisere tilførslen af ​​cirkulerende kølevand.

3. Formen er ny og nem at bruge. Pumpehovedet på denne maskine trænger direkte ind i vandet, hele maskinen er lav i højden, lille i størrelse, let i vægt, let at flytte og kan placeres på arbejdsbænken for nem betjening og observation. Vandtankens øverste dæksel er bevægelig installation og kan åbnes for nem vandpåfyldning og vedligeholdelse.

4. Maskinen er udstyret med to udstødningsdyser, som kan bruges til separate eller samtidige udstødningsoperationer. Hver sugedyse er udstyret med en vakuummåler, som let kan observere vakuumgraden. Der er installeret en kontraventil på sugerøret for at forhindre, at det cirkulerende vand strømmer tilbage til det støvsugede udstyr, når vakuumoperationen uventet stopper.

5. Korrosionsbestandighed og forureningsfri. Maskinens vandpumpedele er lavet af rustfrit stål, og vandtanken er lavet af ABS-plast. Det dannes ad gangen og påvirkes ikke af ætsende stoffer som syre og alkali. Samtidig er der ingen forurening til laboratoriet, såsom olieforurening.

6. Denne maskine fungerer stabilt og pålideligt med lav støj.


III.Teknisk indeks

Vakuumgrad: -0,098Mpa (cirkulerende vandtemperatur 0-25 ℃)

Enkelt dysesugningshastighed: 10L / min

Pumpens forskydning: 60L / min

Vandtankvolumen: 15L

Motorkraft: 180W

Arbejdsspænding: ~ 220V ± 10%, 50Hz

Støj: d 45dB

Dimensioner: 400x285x420 (mm)

Hoved: 8 meter

Vægt: 15 kg


Hot Tags: laboratorievand cirkulerende type multifunktions vakuumpumpe 10l / min, fremstillet i Kina, producenter, rabat, billig
Undersøgelse

Du kan også lide