Flydende Petroleum Gas Rest Tester Lpg Residual Matter Test Equipment

Flydende Petroleum Gas Rest Tester Lpg Residual Matter Test Equipment
Produktdetaljer

Udstyr til test af flydende gasrester tester lpg reststoftestudstyr

Oversigt over
HZ-1063 flydende gas rest tester er designet og fremstillet i henhold til SY/T7509 standard og American Society for Test og Materialer ASTM D2158. Den er egnet til måling af indholdet af restkoncentrationer efter fordampning af flydende gas ved 38°C.


Funktioner
Dette instrument anvender en integreret struktur, der består af høj og lav temperatur bade og tilsvarende temperatur kontrolsystemer. Det har karakter af præcis temperaturkontrol, kompakt struktur, praktisk betjening og fleksible armaturer.
Den kryogene bad del består af kompressor, kondensator, fordampning kondensator, kvæle kapillær og
Den helt lukkede kaskadekompressorenhed, der består af fordamperen, samles af vores modne køleteknologi med lavt energiforbrug og lang levetid; den høje temperatur bad del vedtager en digital display temperatur controller med PID selvjustering funktion til at styre temperaturen. Solid state-relæet er handlingselementet. Temperaturstyringssystemet har egenskaberne ved høj kontrolnøjagtighed og stabil langtidsarbejdsydeevne.


Vigtigste tekniske parametre
Strømforsyning: AC220V±10 50Hz
Køleeffekt: 300W
Varmeeffekt: 600W
Temperaturkontrolområde:
Lav temperatur bad: stuetemperatur ~ -65 °C
Høj temperatur bad: stuetemperatur ~ 50 °C
Konstant temperaturnøjagtighed: ±0,2°C
Antal prøvehuller: 4 grupper


Firmaoplysninger

HuaZheng Electric Manufacturing (Baoding) Co, Ltd er leverandøren af statsnettet i China.It betyder, at vi er leverandør af den kinesiske regering.Og vores produkter spredt over hele Kina.

Hvad er mere, vores kunder kommer fra forskellige lande som Amerika, England, Bulgarien, Brasilien, Chile, Malysia, Vietnam og så videre.

Vores vigtigste produkter er Isolering Oil Tester, Kabel Fejl Locator, Power Kvalitetsanalysator, højspændingsgenerator, højspændingsgartner, Test Transformer og så videre.
Liquefied petroleum gas residue tester


Hot Tags: flydende råolie rest tester lpg reststof testudstyr, lavet i Kina, producenter, rabat, billige
Undersøgelse

Du kan også lide