Smøring Grease Kegle Penetration Tester ASTM D217 Asfalt Penetrometer

Smøring Grease Kegle Penetration Tester ASTM D217 Asfalt Penetrometer
Produktdetaljer

Smøring Grease Kegle Penetration Tester ASTM D217 Asfalt Penetrometer

I. Oversigt

HZ-1038 Grease Penetration Tester er designet og fremstillet i overensstemmelse med den internationale standard for ASTM D217. Den er velegnet til måling af indtrængning af forskellige fedtstoffer. Det er nødvendigt for produktion og brug af fedt virksomheder og kvalitetskontrol afdelinger. Ideelt instrument.

 

2. Strukturelle træk

HZ-1038 Grease Cone Penetration Tester består af to dele: hovedmotoren(Host) og fedtarbejderen. Som vist i figuren: Højre side er hovedmotoren, og venstre side er fedtarbejderen.

Værten består hovedsageligt af en base og en mæglingsmekanisme, en støtte- og øvre og nedre mæglingsmekanisme og en målemekanisme. basisformidlingsmekanismen: Chassiset er udstyret med finjusterende ankerskruer, og overfladen er indlagt med nivelleringsrundebabler. Niveauet af grundtabellen kan nemt justeres ved at justere ankerskruerne; støtte og op-og-ned justering mekanisme: består af støtte stænger, støtte arme og øvre og nedre tykkelse justering knapper. Skalaens højde i målemekanismen kan justeres under prøvningen, som til enhver tid har karakter af nøjagtig justering og selvlåsning. målemekanismen: består af en digital display lineal, en kegle elektrisk lås, en manuel knap og en timer. Det har karakter af nøjagtig måling, bekvem observation og drift og ingen modstand, når keglen glider ned.

Fedt arbejder enhed er sammensat af et chassis, en støtte stang, en stempelhåndsstang og en fedtstang, og dens struktur er enkel og nem at betjene.

 

3. Vigtigste tekniske parametre

1. Maksimalt måleområde: 70 mm

2. Kegle penetration nøjagtighed: ±0.1mm

3. Standardkedeler: opfylde kravene i ASTM D217

transformer oil tester


Hot Tags: smørefedt kegle penetration tester astm d217 asfalt penetrometer, lavet i Kina, producenter, rabat, billige
Undersøgelse

You Might Also Like