Bærbar olie Dewpoint Analyzer Håndholdt måler til fugt ved oljemåling

Bærbar olie Dewpoint Analyzer Håndholdt måler til fugt ved oljemåling
Produktdetaljer

Bærbar olie Dewpoint Analyzer Håndholdt måler til fugt ved oljemåling

Funktioner:

1. I stedet for den oprindelige prøve, stik derefter test, ingen prøvebehandling, data kan læses på sekunder

2. Systemet tillader oprettelse af 8 kalibreringstabeller at tilpasse sig testningen af ​​op til 8 forskellige olieprøver for at overvinde virkningen af ​​saltindhold;

3. Gentagbarhed 0 - 3 0% interval: 0-70% interval:< 0.="" 1%="" abs;="" 70="" -="" 1="">< 1.="">

4. Den øjeblikkelige testværdi kan låses og vises med< hold=""> nøgle til let observation

5. Testværdier kan gemmes, hver kalibreringstabel svarer til en lagringsfunktion, der tillader registrering af 24 data

6. Kan læse og slette testposter

7. Systemet har en baggrundsbelysning, der kan tændes i et mørkt miljø

HZWS-S 2 fremstilles ved hjælp af princippet om, at høyfrekvente elektromagnetiske bølger absorberes, når de passerer gennem et stof for at producere energidæmpning. Da forholdet mellem absorptionskoefficient for fugtighed og mikrobølger til absorptionskoefficienten for olier til mikrobølger når 75: 1, når et højfrekvent elektrisk felt påføres olier, vil tilstedeværelsen af ​​vand påvirke fase og amplitude af det højfrekvente elektriske felt og graden af ​​påvirkning relateret til fugtighedsindhold.

Lignende teknologier er blevet brugt over hele verden i mange år, men de specifikke testmetoder varierer fra hus til hus. De mest typiske nye metoder er TDR og fasedynamik. HZWS-S 2 vedtager den vidunderlige teknologi, som kinesiske forskere har udforsket i mange år. Ved anvendelse af detektion af petroleumsfugtighed har den opnået den højeste gentagelighed, som i høj grad overvinder virkningerne af olieforskelle og saltholdighed. Det er den unikke teknologi til fugtighedstest i verden i dag.

Anvendelse:

Dette instrument er velegnet til daglig fugtighedsanalyse af produktionsenheder i oliefelt, analyse på stedet af fugt i råolie i olieraffinaderier, olieforbrændende brugere' accept af tung olie, on-site analyse af motoroliefugtighed og hurtig test af olie og organiske forbindelser ved andre lejligheder.

Sådan bruges:

Under normal test skal du blot indsætte sensoren i prøven, tænde for afbryderen, og testværdien vises på LCD-skærmen.

1. En simpel test af kun en-prøve-prøve:

Uanset hvor der er tale om eller på laboratoriet, skal du først blande olien og vandet jævnt, derefter indsætte sensoren og derefter tænde for afbryderen i instrumentets øverste venstre hjørne. Efter nogle få sekunder viser displayet testresultaterne. Sluk for strømmen efter læsning. Det tager cirka 10 sekunder

2. Brugere af flere tabeller til klassificeringstest:

Tænd for instrumentet, først se om" C #" etiket i øverste højre hjørne er kalibreringstabellen for den olietype, du vil teste, udskift kalibreringstabellen for det olieprodukt, du vil teste med den aktuelle kalibreringstabel, og udfør derefter ovenstående test.

3. Det har også funktionerne såsom astherecording, gennemsnit, udskrivning og andre.

Forberedelse inden brug:

Første gang du bruger dem, skal du først kontrollere, om testdataene er nøjagtige. Hvis det ikke er nøjagtigt nok, skal du kalibrere igen med brugerprøver.

Før instrumentet forlader fabrikken, skal instrumentet kalibreres i henhold til den samme olieprøve som muligt. På grund af forskellen mellem prøven og standardmetoden er det undertiden muligvis ikke helt i overensstemmelse med brugerens' s-test på stedet. Men gennem brugerkalibrering kan alle nå de tekniske indikatorer.

Instrumentvedligeholdelse:

Instrumentet er udstyret med et genopladeligt batteri. Hver opladning er ca. 3-5 timer og kan bruges kontinuerligt i 6-10 timer. 3 dage standbytid. Når batterispændingen er utilstrækkelig, udsender instrumentet intermitterende et" bip" lyd, og opfordrer samtidig en alarm på skærmen.

Når instrumentet er brugt fra første gang, skal det kalibreres efter 1-3 måneder og derefter kalibreres en gang hver sjette måned og et år.

Pakningsstørrelse: 350 x 550 x 150 mm

Grundlæggende funktioner

Baseret på BD 5 intelligent elektronisk enhed med komplet interfaceindstillingsfunktion

2 * 20 LCD-display, testtemperatur, aktivitet, fugtighedsindhold på samme tid

Support RS 232 og RS 485 kommunikationsgrænseflader på samme tid, den første forberedelse af STIMcom-protokollen, du kan også vælge Modbus-protokol

Alarmfunktion

Tekniske parametre

Testområde: som vist i nedenstående tabel

Inspektionsforhold: ensartet standardprøve;

Gentag nøjagtighed: ± 0. 5% FS;

Nøjagtighed: ± 2. 0% FS;

Prøve temperatur: -40 til 85 C;

Prøvetryk: N:< 0.="" 3="">

Responshastighed:< 15="" sek="" (ved="" 25="">

Langvarig stabilitet: ± 1% i 5 år;

Omgivelsestemperatur: -10 til 60 C;

Miljøfugtighed: 10-90%;

Samlet strømforbrug: Max< 150="">

Strømforsyning: NiCd-batteri, kontinuerligt arbejde i 4 timer, standby i 1 uge;

Elektrisk eksplosionssikker kvalitet: Ia, iboende sikkert design. Kan bruges i klasse 1, gruppe A / B / C / D; Klasse II, gruppe E / F / G-miljø;

Chassis: NEMA 2

Sensorstørrelse: 24 * 240

Tråd til glidende installation: ZG 1 ”eller 1” NPT

Teststørrelse: 98 * 32 * 185

Vægt:< 0.="" 7="">

Emballage: aluminium kuffertHot Tags: bærbar olie dugpunktanalysator håndholdt måler til fugt i oljemåling, fremstillet i Kina, fabrikanter, rabat, billigt
Undersøgelse

Du kan også lide