Nul luftgeneratorsystem til gasgaschromatografi

Nul luftgeneratorsystem til gasgaschromatografi
Chat nu
Produktdetaljer

nul luftgeneratorsystem til gaskromatografi


I.Overview

Luftgenerator af typen GA-2009 bruges som en luftkilde med lav støjkompressor; apparatet er forsynet med et totrinsstabiliseret og automatisk temperaturreguleringssystem, rensningssystem ved hjælp af filteret. Det aktiverede kulstofkammer og silicagelkammeret, der består af tre niveauer af rensning, kan effektivt fjerne urenheder og vandmolekyler i luften. Kan bruges til kromatografi, flamme fotometer af forskellige modeller i ind-og udland, kan erstatte cylinderen for at gøre dit arbejde mere praktisk.

II.De vigtigste tekniske parametre

1, arbejdsforhold: strømforsyningsspænding: 220V 50Hz

Omgivelsestemperatur: 15-40 ° C relativ luftfugtighed er mindre end 70%

Uden meget støv og ætsende gasforurening.

2, luftrenshed: rensning i tre klasse uden olie

3, outputstrømningshastigheden: GA-2009 type 0-2L / min

4, outputtrykket: A output 0-0.4Mpa Outputet fra B 0-0.5Mpa

5, støj: mindre end 42 DB

6, nominel effekt: 150W GA-2009; 170W PGA-5L

7, størrelse: 465 x 235 x 360 mm (L * B * H);

8, vægt: ca. GA-2009 22 kg;

III.Instrumentkarakteristika

1, kan erstatte den traditionelle højtryksluftflaske, laboratorieinstrumentet.

2, enkel betjening, kun afbryderen til start af gasproduktion, kan bruges kontinuerligt, også kan bruges intermitterende.

3, gasvejssystemet til tretrinsrensning,

4, med to niveauspænding, spændingsstabiliserende præcision.

5, med overspændingsbeskyttelse og dræningskontakt, sikker og praktisk at bruge.

6, en normal start, kan forlænge levetiden.

IV. Brug af metoder og online

1, instrumentet fjernes fra kassen, kontroller udseendet, og indeni er der ikke noget unormalt på grund af alvorlig skade forårsaget af transport, så kontroller instruktionerne, tilbehøret er komplet.

2, med dele af "filteret" for luften efter enden af indgangspanelet, strømledningen og stikkontakten ordentligt for at sikre sikkerheden i.

3, tilslut strømmen, tænd for afbryderen, indikatorlampen, trykmåleren steg gradvist til 0,4Mpa efter et par minutter, kompressoren holder op med at virke (vandudløbet i ca. 2 sekunder) indikatorlampe slukkes. Tætningsmøtrikken til at løsne luftudgangen på A-panelet får udstødningen til, senere, kompressoren starter automatisk, til at stoppe.

4, mere end normalt, med en ydre diameter på 3 luftudgangsrør forbundet til A-porten, den anden ende er forbundet med kromatografen og sikrer ingen lækage. Udgangsporten B er tilsluttet nitrogenindgangsindgangsporten (hvis B udgangsporten. Nej, skal du forsegle hullerne til trykhætten) igen arbejde, behøver kun at åbne afbryderen.

V.Matters Needs Attention

1, arbejdsproces, såsom indikatorlamper, og trykket vil ikke stige til den indstillede værdi, er generelt forårsaget af to fænomener: det ene er den indbyggede termiske beskyttelseskompressor er brudt; to er kompressortemperaturen er for høj, er et stort antal gaslækage forårsaget af påføringen af en sæbe væske, omfattende detektion. Især for at erstatte silicagel, skal flere være særlig opmærksomme på gevindforseglingsringen, ikke klem fremmedlegemer, og sikre, at ingen lækage efter afkøling kan gendannes til normal.

2, for at undgå overdreven hukommelse af vand, virkningen af luftrenshed, i henhold til antallet af sekunder, hvor dræningskontakten kan tømmes før nedlukningstiden (dræningsknap på panelet); Vær opmærksom på dræning retning, for at undgå elektrisk strøm.3, fra observationsvinduet observation af misfarvning af silicagel, kan silicagel ændres i henhold til behovene. Sluk for den strøm, der skal udskiftes, trykindikatoren er nul, tørringskammeret med uret drejes med uret, fjernes fra instrumentet, skru derefter låget mod uret, skift ud i den modsatte retning Xuanjin, sørg for, at der ikke er lækage.

4, for at sikre gasens renhed, skal instrumentet i ca. 1000 timer udskifte et aktivt kul (aktivt kul 20-40). Udskift, afbryder afbryderen, trykindikatoren er nul, åbn først siden, og sæt derefter et aktivt kul fra olieoprensningskammeret mod uret med uret, udskiftning af aktivt kul og derefter i modsat retning Xuanjin, for at sikre, at tætning lækker ikke.

VI.Special tip

1, luft system, arbejde er ofte let, hører til tung trafik eller lækage fænomen, bør være rettidig lækage, ellers vil det skade instrumentet ikke kan arbejde!

2, instrumentet skal forbydes startbelastning!

VII.Sdele

1, tætningstrykhætten M8X1 2

2, gummitætningsringen med 6X1.9 6

Med 40X4 2

Med 16X4 2

3, forsikringsrøret 15A 2

4, strømledning 1

5, filter 1

6, specifikation 1

7, certifikat 1

VIII.Kvalitetssikring

1, produktionen af produkter siden salgsdatoen hele året garanti, garantiperioden for gratis reparation, livslang reparationsservice nyder.

2, kan foretage indenlandske og udenlandske producenter af gaskromatografi, reparation og udskiftning af gasudstyr og anden forretning.

3, til at foretage laboratorie gasledninger engineering design og konstruktion forretning.

4, hvis operatøren i processen, støder på kvalitetsproblemer eller teknisk rådgivning.

 


Hot Tags: nul luftgeneratorsystem til gc-kromatografi, fremstillet i Kina, fabrikanter, rabat, billigt
Undersøgelse