Nul luftgeneratorsystem til GC Gas-kromatografi

Nul luftgeneratorsystem til GC Gas-kromatografi
Produktdetaljer

nul luftgeneratorsystem til gc gaskromatografi


I.Oversigt

GA-2009 type luftgenerator bruges som en støjsvydt kompressor luftkilde; apparatet er forsynet med et totrinsstabiliseret og automatisk temperaturkontrolsystem, som filteret har rensningssystem. Den aktiverede carbon kammer og silica gel kammer består af tre niveauer af rensning, effektivt kan fjerne urenheder og vandmolekyler i luften. Kan bruges til kromatografi, flamme fotometer af forskellige modeller i ind-og udland, kan erstatte cylinderen for at gøre dit arbejde mere bekvemt.

 

II.De vigtigste tekniske parametre

1, arbejdsvilkår: strømforsyning spænding: 220V 50Hz

Omgivende temperatur: 15-40C grader relativ luftfugtighed er mindre end 70%

Uden en masse støv og ætsende gasforurening.

2, luft renhed: tre kvalitet rensning uden olie

3, output flow: GA-2009 type 0-2L/min

4, udgangstrykket: En udgang 0-0,4Mpa Produktionen af B 0-0,5Mpa

5, støj: mindre end 42 DB

6, nominel effekt: 150W GA-2009; 170W PGA-5L

7, størrelse: 465 x 235 x 360mm (L * W * H);

8, vægt: om GA-2009 22 Kg;

 

III.Instrumentegenskaber

1, kan erstatte den traditionelle højtryksluftflaske, laboratoriet instrument.

2, enkel drift, kun afbryderen til at starte gasproduktion, kan bruges kontinuerligt, også kan bruges periodisk.

3, gasbanesystemet til rensning i tre trin,

4, med to niveau spænding, spændingen stabiliserende præcision.

5, med overspændingsbeskyttelse og dræningskontakt, sikker og bekvem at bruge.

6, en normal start, kan forlænge levetiden.

 

IV.Brugen af metoder og Online

1, er instrumentet fjernet fra kassen, skal du kontrollere udseendet og inde er der ingen unormal på grund af alvorlig skade forårsaget af transport, derefter kontrollere instruktionerne, tilbehør er komplet.

2, med dele af "filteret" til luften efter afslutningen af indgangspanelet, strømledningen og stikkontakten fast, for at sikre sikkerheden af.

3, tilslut strømmen, tænd for afbryderen, indikatorlyset, trykmåler gradvist steget til 0,4 Mpa efter et par minutter, kompressoren stopper med at arbejde, (vandudgangsudstødningen i ca. 2 sekunder) indikatorlys slukkes. Tætningsmøtrikken til at løsne luftudgangen på A-panelet vil gøre udstødningen, senere, kompressoren starter automatisk, at stoppe.

4, mere end normalt, med ydre diameter på 3 luftudgangsrør forbundet til A-porten, den anden ende er forbundet med kromatografen og sikrer ingen lækage. Udgangsporten B er forbundet med nitrogengeneratorindgangsporten (hvis B-udgangsporten. Nej, luk hullerne til trykhætten) igen arbejde, behøver kun at åbne afbryderen.

 

V.Sager, der kræver opmærksomhed

1, arbejdsproces såsom indikatorlys, og trykket vil ikke stige til den indstillede værdi, er generelt forårsaget af to fænomener: den ene er kompressoren indbygget termisk beskytter er brudt; to er kompressortemperaturen er for høj, er et stort antal gaslækage forårsaget af anvendelsen af en sæbe væske, omfattende detektion. Især for at erstatte silica gel, bør mere være særlig opmærksom på trådforsegling ring ikke klemme fremmedlegemer, og sikre, at ingen lækage, efter afkøling kan genoprettes til normal.

2, for at undgå overdreven hukommelse af vand, effekten af luft renhed, i henhold til antallet af sekunder dræning switch kan udledes før nedlukning tid (afløbsknap på panelet); være opmærksom på dræning retning, for at undgå elektrisk strøm.3, fra observation vindue observation af misfarvning af silica gel, kan silica gel ændres i henhold til behovene. Sluk for strømmen, der skal udskiftes, trykindikatoren er nul, tørrekammeret i urets rotation, fjernet fra instrumentet, derefter skrue låget mod uret, udskiftning, efter i den modsatte retning Xuanjin, sikre, at ingen lækage.

4, for at sikre renheden af gas, instrumentet i ca 1000 timer, nødt til at erstatte et aktivt kul (aktivt kul 20-40). Udskift, afbrød afbryderen, trykindikatoren er nul, åbn først siden, sæt derefter et aktivt kul fra olierensningskammeret mod urets rotation, udskiftning af aktivt kul og derefter i den modsatte retning Xuanjin for at sikre, at forseglingen ikke lækker.

 

VI.Særlige tips

1, luftsystem, arbejde er ofte lys, tilhører tung trafik eller lækage fænomen, bør være rettidig lækage, ellers vil det skade instrumentet kan ikke arbejde!

2, skal instrumentet forbydes boot belastning!

 

VII.Reservedele

1, tætningstrykdækslet M8X1 2

2, gummi tætning ring med 6X1,9 6

Med 40X4 2

Med 16X4 2

3, forsikringsrøret 15A 2

4, strømledning 1

5, filter 1

6, specifikation 1

7, certifikat 1

 

VIII.Kvalitetssikring

1, produktion af produkter siden datoen for salget hele året garanti, garantiperioden for gratis reparation, levetid reparation service nyde.

2, kan foretage indenlandske og udenlandske producenter af gaskromatografi, gasudstyr reparation og udskiftning og andre virksomheder.

3, at gennemføre laboratorium gasrørledning engineering design og byggebranchen.

4, hvis operatøren i processen, støder på kvalitetsproblemer eller teknisk rådgivning.

 


Hot Tags: nul luft generator system til gc gaskromatografi, lavet i Kina, producenter, rabat, billige, Zero Air Generator, luft generator for gc, gaskromatografi reservedele, luftgenerator pris, ren luft generator
Undersøgelse

You Might Also Like