Nul luftgeneratorsystem til Gc-gaskromatografi

Nul luftgeneratorsystem til Gc-gaskromatografi
Produktdetaljer

nul luftgeneratorsystem til gc-gaskromatografi


I. Oversigt

GA-2009type luftgenerator bruges som en kompressorluftskilde med lav støj; apparatet er forsynet med et to-trins stabiliseret og automatisk temperaturkontrolsystem, rensningssystem ved hjælp af filteret. Aktivkulkammeret og kiselgelkammeret, der består af tre rensningsniveauer, kan effektivt fjerne urenheder og vandmolekyler i luften. Kan bruges til kromatografi, flammefotometer af forskellige modeller derhjemme og i udlandet, kan udskifte cylinderen for at gøre dit arbejde mere bekvemt.

II.De vigtigste tekniske parametre

1, arbejdsforhold: strømforsyningsspænding: 220V 50Hz

Omgivelsestemperatur: 15-40C grader relativ fugtighed er mindre end 70%

Uden meget støv og ætsende gasforurening.

2, luftrenhed: treklasset oprensning uden olie

3, output flow rate: GA-2009 type 0-2L / min

4, udgangstrykket: A output 0-0.4Mpa Output af B 0-0.5Mpa

5, støj: mindre end 42 DB

6, nominel effekt: 150W GA-2009; 170W PGA-5L

7, størrelse: 465 x 235 x 360 mm (L * B * H);

8, vægt: ca.GA-200922Kg;

III.Instrumentkarakteristika

1, kan erstatte den traditionelle højtryksluftflaske, laboratorieinstrumentet.

2, enkel betjening, kun afbryderen for at starte gasproduktion, kan bruges kontinuerligt, kan også bruges intermitterende.

3, gasvejesystemet til tre-trins oprensning,

4, med to niveau spænding, spænding stabiliserende præcision.

5, med overspændingsbeskyttelse og afløbskontakt, sikker og praktisk at bruge.

6, en normal start, kan forlænge levetiden.

IV.Brug af metoder og online

1, instrumentet fjernes fra kassen, kontroller udseendet og indeni er der ikke unormalt på grund af alvorlig personskade forårsaget af transport, og kontroller derefter instruktionerne, tilbehør er komplet.

2, med dele af" filter" til luften efter afslutningen af ​​inputpanelet, strømledningen og stikkontakten stikkes fast for at sikre sikkerheden ved.

3, tilslut strømmen, tænd for afbryderen, indikatorlyset, manometer steg gradvist til 0,4 MPa efter et par minutter, kompressoren holder op med at arbejde, (vandudtagsudstødningen i ca. 2 sekunder) indikatorlampen slukkes. Forseglingsmøtrikken til at løsne luftudgangen på A-panelet vil få udstødningen senere til at kompressoren starter automatisk for at stoppe.

4, mere end normalt, med den ydre diameter på 3 luftudgangsrør forbundet til A-porten, er den anden ende forbundet med kromatografen og sikrer ingen lækage. Udgangsporten B er forbundet med nitrogengeneratorens indgangsport (hvis B-udgangsporten. Nej, vær venlig at forsegle hullerne til trykhætten) fungerer igen, skal kun åbne afbryderen.

V. spørgsmål, der har brug for opmærksomhed

1, arbejdsproces såsom indikatorlamper, og trykket stiger ikke til den indstillede værdi, skyldes generelt to fænomener: den ene er kompressorens indbyggede termiske beskytter er brudt; to er kompressortemperaturen er for høj, er et stort antal gaslækage forårsaget af anvendelsen af ​​en sæbevæske, omfattende detektion. Især for at udskifte silicagel, skal flere være særlig opmærksomme på trådforseglingsringen, ikke presse fremmedlegemer og sikre, at ingen lækage efter afkøling kan genoprettes til normal.

2, for at undgå overdreven hukommelse af vand, effekten af ​​luftens renhed, i henhold til antallet af sekunder, kan dræningskontakten aflades inden nedlukningstiden (dræningsknap på panelet); Vær opmærksom på dræningsretningen, for at undgå elektrisk strøm.3, fra observationsvinduet observation af misfarvning af silicagel, kan silicagel ændres i henhold til behovene. Sluk for strømmen, der skal udskiftes, trykindikatoren er nul, tørrekammeret drejes med uret, fjernes fra instrumentet, og skru derefter låget mod uret, udskift efter Xuanjin i omvendt retning, sørg for, at der ikke lækker.

4, for at sikre renheden af ​​gas skal instrumentet i ca. 1000 timer udskifte et aktivt kul (aktivt kul 20-40). Udskift, afbryd afbryderen, trykindikatoren er nul, åbn først siden, sæt derefter et aktivt kul fra olieoprensningskammeret mod urets rotation, udskiftning af aktivt kul og derefter i omvendt retning Xuanjin for at sikre, at forseglingen lækker ikke.

VI.Særlige tip

1, luftsystem, arbejde er ofte let, hører til tung trafik eller lækage fænomen, skal være rettidig lækage, ellers vil det skade instrumentet kan ikke fungere!

2, er instrumentet forbudt boot load!

VII Reservedele

1, tætningstrykhætten M8X1 2

2, gummipakningsringen med 6X1.9 6

Med 40X4 2

Med 16X4 2

3, forsikringsrøret 15A 2

4, kraftledning 1

5, filter 1

6, specifikation 1

7, certifikat 1

VIII.Kvalitetssikring

1, produktionen af ​​produkter siden salgsdatoen hele års garanti, garantiperioden for gratis reparation, livslang reparationsservice nyder.

2, kan foretage indenlandske og udenlandske producenter af gaskromatografi, reparation og udskiftning af gasudstyr og andre forretninger.

3, til at foretage laboratorie gasrørledning design og konstruktion forretning.

4, hvis operatøren i processen støder på kvalitetsproblemer eller teknisk rådgivning.


Hot Tags: nul luftgeneratorsystem til gc-gaskromatografi, fremstillet i Kina, producenter, rabat, billigt, nul luftgenerator, luftgenerator til gc, gaskromatografi-reservedele, luftgeneratorpris, ren luftgenerator
Undersøgelse

Du kan også lide