3-faset hurtig transformator DC-spolnings modstandstester 20A

3-faset hurtig transformator DC-vindende modstandstester 20A

I. Introduktion

 

DC-modstanden af ​​transformeren er en testemne, som skal testes under ex-work test af halvfabrikata og slutprodukter, installation, accept test og forebyggende test af elafdelingen, som effektivt kan finde ud af materialevalg af transformatorspole, svejsning , løshed af forbindelsesdel, manglende streng, brudt ledning osv. fremstillingsfejl og eksisterende skjulte problemer efter drift. For at imødekomme hurtige målebehov for transformator DC-resistens har vores firma forsket og udviklet en ny generation af DC-resistens testmåler på basis af sin egen teknologi fordel. Instrumentet anvender ny mærkeffekt teknologi, der er karakteriseret ved lille volumen, let vægt, stor udgangsstrøm mv. Hele maskinen styres af en enkelt chip mikrocomputer, som har automatisk selvinspektion, data proces, display osv funktioner, det også har automatisk udladning og afladning lydalarm og indikation osv funktioner. Testnøjagtigheden af ​​instrumentet er højt, driften er let og enkel, og den kan realisere hurtig måling af transformator DC-modstand.

 

II.Performance karakteristik

 

1.Dette instrument kan automatisk vælge udgangsstrøm (maksimal udgang kan nå 10A).

 

2. som kan måle transformer, strøm- og spændingstransformatorer osv. Induktiv DC-modstand.

 

3.Displayet anvender 480 * 272 store gitter 65K farveskærm, de viste data er klare og læsbare.

 

4.100 grupper af datalagring, temperatur automatisk konvertering osv. Funktioner, vil data ikke gå tabt efter afbrydelse. Denne maskine er også udstyret med printeren, som kan udskrive og udskrive testdata. "U disk" -interface er tilgængelig, hvilket vil lette dataimporten til revision.

 

5. Instrumentet er udstyret med RS485 kommunikationsgrænseflade, måling af fjernbetjeningen kan realiseres, når computerens øverste position er installeret og styringssoftwaren er installeret.

 

6.Dette instrument er udstyret med tre samme testfunktioner for at klare den ene linieforbindelse af stjernetypens ledningsvikling kan færdiggøre måling af tre faser DC-modstand, automatisk beregne tre faser ubalancehastighed og i høj grad spare måletid og forbedre arbejdseffektiviteten. Anvend også fase ved faseafprøvningsfunktion, udfør fase ved faseafprøvning for transformatoren, der anvender YN og D ( Y ) forbindelsesmåde, automatisk beregning af tre faser ubalancehastighed, efter at testen er afsluttet.

 

Dette instrument er også udstyret med automatisk magnetisk assistfunktion. Højspændings-og lavspændingsseriens spændende metode anvendes til testning af viklinger af fem kolonner med lav spændingsvinkelskabletransformator. Det magnetiske assisterende kredsløb i instrumentet, som automatisk kobles til viklinger, kan hurtigt og præcist teste DC-modstanden i lavspændingsviklinger.

 

7.Denne maskine har akustisk udladningsalarm, udladningsindikationen er klar, og fejlfunktionen er reduceret.

 

8.Denne maskine har beskyttelse og alarmfunktion for at beskytte input mod fejl med AC 380v strømforsyning, hvilket reducerer skader på instruktionen forårsaget af fejlfunktioner. Denne maskine har også perfekt tilbage EMF beskyttelse bue forebyggende kapacitet.

 

9.Denne maskine er karakteriseret ved vindstemperatur, høj nøjagtighed, rystebestandighed, anti-interferens, høj stabilitet, bekvem transport osv.

 

 

III.Teknisk indeks

 

1. Udgangsstrøm: 0 ~ 10A (Vælg automatisk efter måleområde)

 

2.Measuring omfang: 0 ~ 100Ω

 

3.Accuracy: 0.2% ± 0.2μΩ

 

4. Minimal opløsning: 0,1μΩ

 

5.Working temperatur: -20 ~ 40 ℃

 

6.Ambient fugtighed: ≤80% RH, ingen dugning

 

7.Working strømforsyning: AC: AC220V¡À10%, 50Hz ¡À1Hz

 

8.Volume: 420mm længde × 320mm bredde × 200mm højde

 

9. Netvægt: 10,6 kg